Bilgisayar ihtiyacını Şehzadeler karşıladı

Mayıs 27 ,2015

Şehzadeler Belediyesi, Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu öğrencilerine bilgisayar desteğinde bulundu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “En büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunun bilinciyle eğitime destek vermeye devam ediyoruz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Feritligil İlkokulu’na 6 adet bilgisayar hediye eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bu kez Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu öğrencilerinin bilgisayar ihtiyacını karşıladı. Okul Aile Birliği üyelerinin talebini geri çevirmeyen Başkan Çelik, 7 adet bilgisayarı okul yönetimine teslim etti. Teslim törenine Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen, Okul Müdürü İsmail Hakkı Sözer, Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu Aile Birliği Başkanı Hatice İzmirli ve okul aile birliği  üyeleri katıldı. Başkan Çelik, “Okul aile birliğimiz ve müdürümüz bilgisayar laboratuvarı eksikliğinden bahsetmişti. Şehzadeler Belediyesi olarak 7 tane bilgisayarımızı aldık teslim ediyoruz. Öğrencilerimiz teknolojinin tüm imkanlarından faydalansınlar, daha iyi eğitim alsınlar, daha başarılı olsunlar. Şehzadeler’in, Manisa’nın, Türkiye’nin yarınlarında söz sahibi olup başarılı hizmetlere imza atsınlar diye. En büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunun bilinciyle destek olmaya devam ediyoruz” dedi. Okul Aile Birliği Başkanı Hatice İzmirli, desteklerinden dolayı Başkan Çelik’e teşekkür etti.