Bu Ülke İçin Çalışan Herkese Vefa Göstermeliyiz

Kasım 04 ,2015



Manisa’nın tanınmış eski siyasetçileri Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i makamında ziyaret ederek seçimlerde çıkan sonuç nedeniyle tebrik ettiler. Başkan Çelik, Manisa’nın tanınmış iki yüzü olan eski Milletvekili Faruk Saydam ve Güngör Çalışır’ ı misafir etmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

1 Kasım seçimlerinin ardından Manisa’nın tanınmış iki yüzü olan Eski Milletvekili Faruk Saydam ve Güngör Çalışır, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret ederek tebrik ettiler. Yeni hükümetin hayırlı hizmetlere imza atması temennisinde bulunan eski Milletvekili Faruk Saydam “Milletimize başarılı hizmetler verilmesini temenni ediyoruz. Bu ülke hepimizin ülkesi.1 Kasım seçim sonuçları AK Parti’nin omuzlarını büyük yükler yüklemiş durumda. Sanıyorum ki bu güne kadar gelen tecrübeler, kurulacak olan hükümetin hukuka saygılı ve halkın beklentilerine cevap veren ve birde seçim zamanı halka vaat edilenlerin gerçekleşmesi yönünde hayırlı adımlar atacaktır diye temenni ediyorum. Yapılan bu seçimler milletimize hayırlısı olsun” dedi.

“Seçim Sonuçları Mutlu Etmiştir”

1 Kasım’ da yapılan seçimlerin sonuçlarının kendisini oldukça mutlu ettiğini ifade eden Güngör Çalışır “Seçimlerde alınan sonuçlar beni fazlasıyla mutlu etmiştir. İnanıyorum ki çok güzel bir nesil yetişiyor. Ben şahsen gençleri çok seviyorum. Eski bir politikacı olarak geçmiş dönemlerde değerli başkanımız gibi genç insanlar bulmak çok zordu. Şuan gerçekten bilinçli bir gençlik yetişiyor.  Bunun yanında da o gençlere sahip çıkacak bir idare gerekliydi. Bu da seçimlerde ortaya çıkmıştır. Allah utandırmasın diyorum. Başarılı hizmetler yapılmasını temenni ediyorum” dedi.

“Bu Ülke İçin Çalışan Herkese Vefa Göstermeliyiz”

Manisa’nın yakından tanıdığı iki isim olan Faruk Saydan ve Güngör Çalışır’ ı ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bu gün çok değerli iki abimizi misafir ediyoruz. Bu nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çok değerli büyüğümüz, Manisa’mızda Milletvekilliği yaparak hizmet etmiş olan Faruk Saydam abimiz ve Manisa’ nın ticari hayatına büyük katkıları olan. Her zaman bizlere ışık tutan çok değerli Güngör Çalışır abimizi bu gün burada misafir etmekten çok mutluyum. Bize göre bu şehre hizmet etmiş olan tüm büyüklerimiz değerlidir. Onlara vefa göstermemiz gerekiyor. Onların bilgi ve tecrübelerinden istifade etmemiz gerekiyor. Kim bu ülke için bir taş üzerine taş koyuyorsa Allah onlardan razı olsun diyorum” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45