CBÜ'ye Şehzadeler'den tam destek

Şubat 23 ,2015

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi’yi makamında ağırladı. Çelebi ve Başkan Çelik, üniversiteyi daha yukarılara taşımak, Manisa’ya daha güzel hizmetler sunmak adına birlik ve beraberlik mesajı verdi.

CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e iade-i ziyarette bulundu. Başkan Çelik’e görevinde başarılar dileyen Çelebi, “İnşallah bu dönemde güzel ve faydalı hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Sizi tanıyoruz ve seviyoruz. Üniversite olarak belediyemizle, kamu kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla yakın diyalog içerisinde olmamız gerekiyor. Hizmet etmekle yükümlü olduğumuz şehrimize faydalı olmak bakımından üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız. Bizim size, sizin de bizlere yapacağınız katkılar muhakkak var.  İnşallah daha güzel bir Manisa için hep birlikte el ele güzel çalışmalara imza atarız. Üniversitemizi daha yukarılara taşımak durumundayız. Bunun için üniversitemize sahip çıkmanız gerekiyor. Siz destek verdiğiniz, sahip çıktığınız, güç verdiğiniz ölçüde biz de hedefimize ulaşmış olacağız” dedi.

“ÜNİVERSİTEYE DUYARSIZ KALMAMIZ DÜŞÜNÜLEMEZ”

Ziyaretten dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Çelik, “Üniversitemiz bizim için son derece önemli. Daha önce ifade ettiğimiz gibi yerel yönetimler şehrin bütün birimlerini düşünmek mecburiyetindedir. Güçlü bir üniversite demek, şehre artı değer demektir. Bu konuda duyarsız kalmamız asla düşünülemez. Biz belediyemizin imkanlarıyla yanınızdayız, destekçiniziz. Bunun dışında hükmet nezdinde de üniversitemize yapılacak hizmetler noktasında biz bir aracıyız, elçiyiz. Ankara’ya giderek, almamız gereken destekler konusunda elimizden gelen çabayı vekillerimiz, bakanlarımız aracılığıyla sürdürürüz. Değerli hocamız uzun yıllardır tanıdığımız bir ağabeyimiz. Biz hocalarımıza, ilim adamlarına hizmet etmekten şeref duyarız. Her daim yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.