Çakmak konserine yoğun ilgi

Haziran 04 ,2018



Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında sahneye çıkan ünlü sanatçı Orhan Çakmak, meydanı dolduran vatandaşlara keyifli saatler yaşattı.  

Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri programları çerçevesinde geçtiğimiz gece Cumhuriyet Meydanında sahneye sanatçı Orhan Çakmak çıktı. Teravih sonrasında sahneye çıkan sanatçı seslendirdiği ilahi ve türkülerle Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Meydanda düzenlenen konsere AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Manisa Milletvekili adayı Güzide İçen Kasap, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, BBP İlçe Başkanı Ahmet Kahraman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehzadeler’de Ramazan’ın ruhuna uygun bir şekilde yaşandığını ifade eden Başkan Çelik “Başkan Çelik, “Hepinizin Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyorum. Rabbim sağlık ve afiyet içerisinde Ramazan Bayramı’na kavuşmayı nasip etsin. Hamdolsun, 5 yıldan beri Şehzadeler’de kesintisiz bir şekilde, Ramazan’ın da ruhuna uygun Ramazan ‘ı dolu, dolu yaşıyor ve yaşatıyoruz. On binlerce hemşerimizle iftar sofralarında buluşuyoruz. İftardan sonra çocuklarımıza yönelik sayısız etkinlikler yapıyoruz. Teravih sonrası hafta sonları yine Ramazan’a uygun etkinlikler yapıyoruz. Fakire, yetime ulaşarak, hepsinin gönlünü hoş ederek, Ramazan Şehzadeler’de ayrı bir güzel dedirtiyoruz.  Civar illerden bu etkinliklerimize katılanları biliyorum. Keşke bizim şehrimizde de olsa diyenler var. Bu güzellikleri sizlerle birlikte yaşıyoruz. Sizler ilgi gösteriyorsunuz. Tüm katkılarınız ve destekleriniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Orhan Çakmak ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi, ‘Çok güzelsiniz Şehzadeler’ dedi.

“ŞEHZADELER YOKLUK İÇERİSİNDE YAPTIĞI HİZMETLERLE 4 YILDA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI”

Şehzadeler Belediyesi’nin yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen 4 yılda büyük hizmetlere imza attığını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, “Orhan Çakmak ve ekibini tebrik ediyorum. Bu milletin değerleri ile alay etmeden, onlara hakaret etmeden sanat icra edilebileceğini hem bizlere hem de meslektaşlarına burada göstermiş oluyor. Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e de çok teşekkür ediyorum. Kendisi ile uzun yıllara dayanan hukukumuz var. Kendisini ben de çok seviyorum. Eminin, siz de çok seviyorsunuz ki, şehrinizi emanet ettiniz. Bugün yaptığı etkinliklere, kurduğu sofralara katıldım. Allah ondan razı olsun. Yokluklar içerisinde 4 yıl boyunca, göğsümüzü kabartacak hizmetlerin altına ismini yazdı. Kendisini ve ekibini tebrik ediyorum. 24 Haziran’da bir seçim olacak. Milletin ve devletin bekası için sandık başına geçeceğiz. Sizlerin teveccühüne, sizlerin desteğine ihtiyacımız olacak. Cumhuriyet tarihinde, Manisa’ya ve Türkiye’ye yapılanları bir kenara yazın ve toplayın. Bir de bizim AK Parti olarak 16 yılda yaptıklarımızı yazın ve toplayın. Türkiye’ye kazandırdıklarımız en az 2 katı değilse bize oy vermeyin diyorum. Bizimle rekabet içeresinde olanların iddialarına bir bakın, bir de Sayın Cumhurbaşkanımızın sizlere hedef olarak gösterdiklerine bakın. ‘Dünya’nın en büyük 10 ekonomisi içerisine, 2023’te Türkiye’ye taşıyacağız’ diyor. Bu vaadi başkasından duydunuz mu? Savunma sanayimizi dışa bağımlılıktan kurtardı. Barajlarla, göletlerle, hızlı trenlerle, uçaklarla bu memleketi muasır medeniyetlerin üzerine taşıyacağız, diyor. Birileri de gelirsek, havaalanını kapatacağız, Kanal İstanbul’dan vazgeçeceğiz, TRT’yi satacağız, diyor. Bunlarla bizi mukayese ettiğinizde, sizin hassasiyetinizi paylaşan, sizin değerlerinize hürmetli olan bir ekip ve o ekibin de bir genel başkanı hepimizin Cumhurbaşkanı var. 24 Haziran’da bizleri yalnız bırakmayın. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmadığınıza şahit olduk. Bu seçim sadece bizim seçimimiz değil. Mazlum milletlerin, bize umut bağlayan ümmetlerin de seçimi olacak. Onları da gözü Türkiye’de” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45