Çobanisa meydanı güzelleşiyor

Mayıs 16 ,2018



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Aşağıçobanisa Mahalle meydanında yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Aşağıçobanisa Mahalle meydanında bulunan park alanında başlatılan çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Çelik, mahallenin ana arterlerinde de dekoratif aydınlatma çalışması yapılacağının müjdesini verdi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Aşağıçobanisa Mahallesinde yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Mahalle meydanında bulunan park alanında yapılan yenileme çalışmalarını da inceleyen Başkan Çelik, çalışmalar hakkında teknik personellerden bilgiler aldı. İncelemeler esnasında Başkan Çelik’e Belediye Meclis üyesi Selman Keresteci, Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Şevki Koç ve teknik personeller eşlik etti.

Aşağıçobanisa Mahalle Meydanında bulunan parkta yapılan çalışmaların tamamlanması ile birlikte daha güzel bir görünüme kavuşacağını ifade eden Başkan Çelik “Aşağıçobanisa Mahallemizde Belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri yerinde inceliyoruz. Aşağıçobanisa Mahallemizin en işlek noktasında 2 bin 360 metrekarelik bir parkımız vardı. Geçmiş dönemlerde yapılmış olan bu park çok eskimiş ve yıpranmıştı. Şehzadeler Belediyesi olarak bu alan ile ilgili çok güzel bir proje hazırladık. İhale çalışmalarını tamamladık ve şuan itibarı ile yapım çalışmaları devam ediyor. Parkımızın yan taraflarından bulunan kaldırımlar ile hemen ön kısmında bulunan meydanda da düzenleme yapma kararı aldık. Ayrıca bu parkımız ile birlikte halkımıza yeni bir müjdeyi de veriyoruz. Aşağıçobanisa Mahallemizin Turgutlu yolu tarafında ki girişinden itibaren bu parkımıza kalan olan yolun tamamında dekoratif aydınlatma çalışması yapacağız. Bu çalışma ile hem parkımız hem de girişten parka kadar olan kısmın tamamı dekoratif aydınlatma sistemi ile aydınlatılmış olacak. Bu güzel projemizin toplam maliyeti yaklaşık olarak 500 bin TL civarında olacak. Bu güzel parkımızı kısa bir süre içerisinde halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

“ŞEHZADELER SORUNLARA ANINDA MÜDEHALE EDİYOR”

Şehzadeler Belediyesinin iletilen tüm sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduğunu ifade eden Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Şevki Koç “Mahallemizde yapılması gereken tüm çalışmaları belediyemize iletiyoruz. Belediye ekipleri tüm sorunlarımız ile anında ilgileniyorlar. Şuan içerisinde bulunduğumuz ve yaklaşık 40 yıl önce yapılmış olan bu parkımız yapılan çalışma ile çok daha güzel bir hale gelecek. Ayrıca Mahallemizin ana arterlerinde de aydınlatma çalışması da yapılacak. Bizlerin talebini geri çevirmeyen ve Mahallemize bu güzel eserlerin gelmesine vesile olan Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve tüm belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45