Çöp konteynerlerine hijyenik temizlik

Ağustos 02 ,2018

Manisa’da bir ilke imza atarak, çöp konteynerlerini yerinde yıkayarak dezenfekte eden Şehzadeler Belediyesi, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İnsan sağlığını ve çevre temizliğini her zaman önemseyen Şehzadeler Belediyesi, vatandaşlardan tam not aldı.

Şehzadeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerini yerinde yıkayarak dezenfekte ediyor. Rutin olarak yapılan dezenfekte işlemi, yaz aylarında artan sıcaklık nedeniyle kötü koku ve haşerelerin önüne geçmek için daha arttırıldı. Vatandaşlardan tam not alan Şehzadeler Belediyesi ekipleri, tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor. Her zaman vatandaşın sağlığını düşündüklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler ilçemizde bulunan bütün çöp konteynerlerimizi, yerinde yıkayarak, özel ilaçlarla dezenfekte ediyoruz. Temiz şehir Şehzadeler sloganıyla çıktığımız belediyecilik yolculuğunda, halkımızın sağlığı ve çevremizin temizliği için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, dezenfekte işlemi ile, oluşan koku ve kötü görüntünün önüne geçiyorlar. Vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalarımızın aralıksız olarak devam ettireceğiz” dedi.