Cumhur İttifakı şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Şubat 05 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şehzadeler Adayı Ömer Faruk Çelik, seçim ziyaretleri kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret ederek, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Başkan Çelik’in her zaman şehit aileleri ve gazilere destek olduğunu belirten Dernek Başkanı Ümit Taydaş, Başkan Çelik’e başarılar diledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yerel seçim çalışmaları kapsamında, Cumhur İttifakının tarafları olan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanvekili Ahmet Nalbant,  MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve parti teşkilatları ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti.

Cumhur İttifakı olarak Şehzadeler’de yoğun bir şekilde çalışmalarının sürdürdüklerini ifade eden MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten “Cumhur İttifakı olarak, Cumhur İttifakımızın adayı Ömer Faruk Çelik ile birlikte ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Yoğun bir şekilde çalışmalarımıza başladık. 31 Mart’ta inşallah büyük bir çoğunlukla yeniden Ömer Faruk Çelik Başkanımızı Şehzadeler’in Başkanı yapacağız. Bu noktada sizlerin de desteklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz. Bizleri böylesine güzel bir ortamda misafir ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BU MİLLET HERŞEYİN ÜSTESİNDE GELEBİLİR”

Türk Milletinin gücü ve ferasetiyle her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanvekili Ahmet Nalbant “Cumhur İttifakı Şehzadeler adayımız Ömer Faruk Çelik ile birlikte bu gün Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret ediyoruz. Bu sıcak karşılamalarından dolayı değerli başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Şehitlerimiz ve Gazilerimiz bizler bu vatanda daha rahat yaşayalım diye kendilerini feda ediyorlar. Bu nedenle de tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. İnşallah 31 Mart akşamında Cumhur İttifakı olarak inşallah hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ü hem de Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’i yeniden Belediye Başkanı seçerek yolumuza aynı şekilde devam edeceğiz. AK Parti olarak MHP teşkilatları ile aynı ruh, aynı güven ve duygularla hareket ediyoruz. İnşallah bu birlikteliğimiz uzun yıllar devam eder. Rabbim milletimize baş eğdirmesin. Güçlü orduyla, güçlü siyasetle, güçlü milletle her şeyin üstesinden gelebiliriz. Bu gün bizlere karşı göstermiş olduğunuz ev sahipliğiniz nedeni ile çok teşekkür ediyorum” dedi

“VEFAMIZI GÖSTERMEK İÇİN BURDAYIZ”

Şehzadele Belediye Başkanı olarak görev yaptığı 5 yıllık süre içerisinde her zaman şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “31 Mart yerel seçimler seçim çalışmaları çerçevesinde sivil toplum kuruluşlarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımızın ilk gününde ilk ziyaret ettiğimiz yerlerden biri de Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği oldu. Bizler bugün bir siyasi talepte bulunmanın ötesinde vefamızı göstermek için buradayız. Bugün Türkiye’de bir bayram havası içerisinde bir seçim startı verebiliyorsak, siya partilerin liderleri bir yarış içerisine girip projelerini anlatarak çalışmalar yapabiliyorsa, bunu bu cennet vatan için canlarını feda eden şehitlerimize ve canlarını siper eden gazilerimize borçluyuz. Bu nedenle de kampanya ziyaretlerimizin ilk gününde vefamızı göstermek, şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi iletmek için buradayız. Çok şükür ki bizim bugün buraya ilk ziyaretimiz değil. 5 yıldan bu yana çok sağlıklı bir iletişimimiz var. Sürekli bir araya geliyoruz. Birlikte ortak projelere de imza atıyoruz. Yasalar ve imkânlar ölüsünde her zaman şehit aileleri ve gazilerimizin yanında olduk. Rabbim nasip ederse görevimize devam edersek, yine aynı şekilde bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Yerel seçimler ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olsun.

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olarak bu ziyaretiniz nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik, şehit ailelerimize ve gazilerimize her zaman sıcak ve samimi yaklaşımlarda bulunmuşlardır. Her türlü desteği bizlere vermiştir ve yanımızda olmuştur. Bu duruşu nedeni ile şehit aileleri ve gazilerimiz adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik, şuan içerisinde bulunduğumuz dernek binamızın tadilat edilmesi ile yakından alakadar olmuştur. Kendisine bu konuyu ilk götürdüğümüzde bize ‘biz şehit ailelerimize ve gazilerimize yardımcı olmayacağız da kime yardımcı olacağız’ diyerek bizlere büyük bir destek vermişti ve binamızın süratli bir şekilde tadilat edilmesini sağlamıştı. Ayrıca son olarak ta Manisamızın şehidi olan Şehit Mehmet Savunmaz kardeşimizin isminin Şehzadelerde yaşatılması için bir girişimde bulunmuştu ve bir park isminin verilmesini sağlamıştı. Manisalılar Ömer Faruk Çelik Başkanımızın neler yaptığını çok iyi biliyorlar ve Şehzadeler Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ediyorlar. Biz değerli Belediye Başkanımıza çıkmış olduğu bu yolda kolaylıklar ve başarılar diliyoruz” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45