Cumhur ittifakı sahur 'da buluştu

Haziran 05 ,2018



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz gün düzenlediği sahur programında MHP’li Belediye Meclis üyelerini ağırladı. Sahur programında gündem 24 Haziran seçimleri ve seçim çalışmaları oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu AK Partili Belediye Meclis üyeleri ile bir araya gelerek sahur yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz akşam, MHP’li Belediye Meclis üyelerini ağırladı. Zafer Ünal Gençlik Parkında düzenlenen sahur programına, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MHP Milletvekili adayı Mesut Bayram Laçalar, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve MHP Belediye Meclis üyeleri katıldı.

“SEÇİMİN GALİBİ CUMHUR İTTİFAKI OLACAK”

24 Haziran seçimlerinden Cumhur ittifakının galip çıkacağını ifade eden Başkan Çelik, “Milletvekillerimiz, meclis üyelerimiz ve teşkilatlarımız ile birlikte sahur yaparak, istişare yapmamıza vesile oldu. Seçim çalışmaları ile ilgili Manisamıza yapacağımız hizmetlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Programımıza katılanlara çok teşekkür ediyorum. 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakının yüksek oy oranı ile seçimlerden galip çıkacağına olan inancım tamdır. Cumhur İttifakının tüm tarafları bu konuda çok ciddi çalışmalar yürütüyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda Cumhurbaşkanı seçilecek. Gittiğimiz her yerde halkımızın bu konuda ki teveccühlerini görüyoruz. Halkımız istikrarın sürmesini ve huzur ortamının bozulmamasını istiyor. Hepimizin yakından bildiği gibi bu parkımız yapılalı çok uzun zaman olmuştu. Değerli Belediye Başkanımız Zafer Ünal ağabeyimiz döneminde Manisa’ya kazandırılmıştı. Uzun yıllar halkımıza hizmet veren parkımız zamanla yıpranmıştı. Bu alanı yeniden düzenleyerek bu günkü güzel görünümüne kavuşturduk ve halkımızın hizmetine sunduk. Açıldığı günden bu yana da halkımızın ilgi odağı konumunda bir yer oldu” dedi.

“SEÇİMLERE KADAR SÜRATLE ÇAIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

24 Haziran seçimlerinin Türkiye için çok önemli bir seçim olduğunu ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, “Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e, gerek yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, gerekse bu sahur programından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu seçim, devletin ve milletin bekasının seçimi. Bu hususta cumhur ittifakının üzerine düşen birlikte Türkiye’nin hedefleri noktasında yapabileceklerinin azamisini yapmak olmalı. Özelde Manisa’nın genelde Türkiye’nin selameti konusunda çalışmalarımıza süratle devam edeceğiz. Seçimin ülkemize, milletimize ve bize umut bağlamış mazlum milletlere hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

“AVRUPA, CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİNİ MODEL ALACAKTIR”

25 Haziran tarihinde resmen yürürlüğe girecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin Avrupa’ ya bir model olacağını ifade eden MHP Grup Başkan vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, “Zafer Ünal Gençlik Parkı’nı yenileyerek yeniden halkın hizmetine sunan Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ediyorum. 24 Haziran’da yapılacak genel seçim, ülkemizin geleceği, istikbali açısından çok önemli. Bizler de bu seçime cumhur ittifakı olarak giriyoruz. İnanıyorum ki, önümüzdeki siyasi süreçler bakımından da hem Türk siyasi hayatında, hem de bütün dünyada örnek olacak siyasi uzlaşmanın bir örneğini teşkil edecektir. Yine iddiamız odur ki, 24 Haziran’dan sonra yürürlüğe girecek olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin, yıllardır koalisyon kuramamakla ve hükümet krizleri ile geçen Avrupa ülkeleri, bunu model olarak alacaktır. Geleceğimiz ve çocuklarımızın istikbali bakımından büyük ve güçlü Türkiye’nin, milli devlet güçlü iktidar ilkesi hayata geçecektir. Artık siyasetin dinamitleri değişmiştir. Önümüzdeki süreçte siyasetin üslubu ve dili de değişecektir. Siyaset bir kör dövüşü, bir anlaşmazlıklar platformu değil, tam aksine tüm siyasi partilerin kendi kurumsal kimlikleri de muhafaza ederek, demokratik yarış ve rekabet içerisinde milli meselelerde uzlaşarak götürebilecekleri nişanesi olacaktır. Bu seçimin kazananı elbette milletimiz olmakla birlikte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni hazırlayan, millete sunan, millet iradesinin rızasını aldıktan sonra bu sistemi kuram ve kurallarıyla yerleştirmek isteyen Cumhur ittifakının olacağını yürekten inanıyoruz” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45