Daha Güzel Bir Şehzadeler İçin Çalışıyoruz

Temmuz 07 ,2015

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Alaybey Camii Meydanı ve Bedesten meydanında incelemelerde bulunarak yapılacak çalışmalar hakkında teknik ekiplerden bilgiler aldı. Her iki alanın da yapılacak çalışmaların ardından daha güzel bir görünüme kavuşacağını ifade eden Başkan Çelik, çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve beraberindeki teknik ekip Alaybey Camii meydan düzenlemesi ve Bedesten Meydanında yapılacak olan çalışmalar için incelemelerde bulundu. Her iki alanda yapılacak çalışmalar ile Meydanların daha güzel bir görünüme kavuşacağını ifade eden Başkan Çelik “Bu gün teknik ekiplerimiz ve park bahçe müdürümüz ile birlikte çalışma yapacağımız alanlarda incelemeler yapıyoruz. Bu alanlarda yapacağımız çalışmalarla ilgili olarak vatandaşlarımızın da görüşlerini alıyoruz. İlk olarak inceleme yaptığımız Alaybey Camimizin önünde güzel bir meydan çalışması yapacağız. Caminin önünde bulunan meydanı yeniden projelendirip güzel bir görünüme kavuşturacağız. Zaten o alanda bulunan süs havuzunun tadilatına başlamıştık, şuan o tüm hızıyla devam ediyor. Yine Bedesten Meydanında da atıl durumda olan ve kötü bir görüntü oluşturan unsurları ortadan kaldırarak buraları insanlarımızın daha rahat vakit geçirecekleri bir alan haline getireceğiz. Çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecektir. Şehzadeler Belediyesi olarak vatandaşlarımız için durmak yok diyoruz, çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.