EMİN KAÇAR SPOR TESİSLERİ AMATÖRÜN YENİ ADRESİ OLDU

Ekim 27 ,2021



Şehzadeler Belediyesi’nin kısa süre önce hizmete açtığı Şehzadeler Belediyesi Emin Kaçar Spor Tesisleri,  amatör liglerinin başlamasıyla birlikte amatör spor kulüplerinin yeni adresi oldu. Tesis, ligler başlayınca yaşanan antrenman sahası sıkıntısı nedeniyle amatör kulüplerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı ve saha sıkıntısına büyük ölçüde çözüm oldu.

 

Şehzadeler Belediyesi’nin ilçedeki amatör spor kulüplerinin hizmetine açtığı Belediyesi Emin Kaçar Spor Tesisleri, amatöre can suyu oldu.  1. Amatör, Süper Amatör ve Bal Ligi’nde müsabakalar aynı anda start alınca amatör spor kulüpleri için antrenman sahası bulmak zorlaştı. Bu süreçte açılan tesis,  amatör spor kulüplerinden büyük ilgi gördü. Özellikle hafta sonlarında sabah saatlerinden gece geç saatlere kadar ilgi gören tesiste,  kulüpler antrenmalarını yaparak müsabakalara hazırlanma imkanı buldu. Toplam 4 bin 60 metrekarelik bir alanda yapılan ve 1 Milyon 416 Bin TL’ye mal olan tesis, 40X60 metrelik sahası, soyunma odaları, duş alanları, malzeme odaları, idari binası ve aydınlatmalarıyla sporculara her türlü konforu sunuyor.

“ÇOCUKLUĞUMUZDA BÖYLE ORTAMLARDA ANTRENMAN İMKANI BULAMADIK”

Tesisi kullanan spor kulüpleri, kendilerine sağlanan imkan nedeniyle son derece mutlu. Tesiste antrenman yapan sporcuları adına duygularını ifade eden Yunusemre Belediyespor Altyapı Antrenörü Uğur Özdemir şöyle dedi. ; “Biz çocukluğumuzda böyle ortamlarda antrenman yapma imkanını hiçbir şekilde bulamadık. Öncelikle bu tesisi Manisa’ya kazandıran Şehzadeler Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Kardeş ilçemiz zaten. Biz de Yunusemre Belediyespor olarak burada antrenman yapıyoruz. Bu ortamı bize oluşturan Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ediyoruz.

CUMHURİYET KUPASI TURNUVASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Şehzadeler Belediyesi Emin Kaçar Spor Tesisleri,  Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, altyapı kulüpleri arasında düzenlenecek Cumhuriyet Kupası Turnuvası’na da ev sahipliği yapacak.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45