Gölge Manisalıları mest etti

Haziran 02 ,2018



Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri programları çerçevesinde geçtiğimiz akşam, Cumhuriyet Meydanında sahne alan ünlü radyo programcısı ve yorumcu Talha Bora Öge, meydanı dolduran vatandaşlara keyifli anlat yaşattı. Öge’nin okuduğu şiirler ve Türküler vatandaşların büyük beğenisini topladı.

Şehzadeler Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında her gece düzenlenen etkinliklerin geçtiğimiz gece ki konuğu ünlü Radyo programcısı Talha Bora Öge oldu. Ünlü radyocunun programı Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliğe Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa Milletvekili adayı Samed Zenginoğlu, BBP Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Kahraman, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehzadeler’de ramazan ayının dolu, dolu yaşandığını ifade eden Başkan Çelik “Yılladır kendisini dinlemekten büyük bir keyif aldığımız Talha Bora Öge, Nam-ı diğer Gölge’ bugün şehrimizde ağırlıyoruz. Sizleri Manisa’nın kalbi Şehzadeler’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Şehzadelerimizde dolu, dolu bir ramazan yaşıyoruz. Ramazan-ı şerifin yarısını geçtik. Rabbim sağlık ve afiyet içerisinde, günahlarımızdan da arınmış bir şekilde bizleri bayramlara kavuştursun. Bizler burada cennet vatanımızda huzur içerisindeyken, baskı altında yaşayan, başımıza acaba bir bomba düşecek mi? Kaygısıyla katil, terörist ve emperyalist güçlerin zulmü ve eziyeti altında yaşan Müslüman kardeşlerimizin de, bu mübarek günler kurtuluşuna vesile olsun” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45