Hak- İş' ten Başkan Çelik'e Ziyaret

Ekim 02 ,2015



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik HAK-İŞ Sendikası Mali Sekreter Yardımcısı Fahrettin Kütükçü’yü makamında ağırladı. 2 gündür Manisa’da olduğunu ifade eden Kütükçü “Gezdiğim her yerde Şehzadelerin gerçekten de çok tertipli ve temiz bir şehir olduğunu gördüm” dedi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Sendikaların demokrasinin vaz geçilmez unsurları olduğunu ifade etti.

Bir dizi İncelemelerde bulunmak üzere Manisa’ya gelen HAK-İŞ Sendikası Mali Sekreter Yardımcısı Fahrettin Kütükçü Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Kütükçü’ye, HİZMET-İŞ Sendikası Manisa Şubesi Başkanı Turan Karafil ve Yönetimi eşlik etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile yerel seçimler öncesinde tanışma fırsatı bulduğunu belirten Kütükçü “2014 yerel seçimlerinde değerli başkanımızla görüşme fırsatımız olmuştu. O günkü kısa sohbetimizin ardından başkanımızla iyi bir diyaloğumuz oldu. Bu gün Manisa şubemizi ziyaret ettik. Bu vesile ile değerli belediye başkanımızı da ziyaret edelim istedik. Bizleri makamında kabul ettikleri için sayın başkanıma çok teşekkür ediyorum. 2 günden beri Manisa’da arkadaşlarımız bizi gezdiriyorlar. Şehzadelerin çok temiz ve tertipli olduğunu gördüm. Şehzadeler ilçesinde yaptığınız çalışmalarla vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. İnşallah bu başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Yapılan ziyaretten ötürü HAK-İŞ Sendikası Mali Sekreter Yardımcısı Fahrettin Kütükçü’ ye teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Öncelikle HAK-İŞ Sendikası Mali Sekreter Yardımcısı Fahrettin Kütükçü beye bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisinin şahsım ve belediyemizin hizmetleri adına söylediği sözler bizi gururlandırdı. Sendikalar demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarındandır. Emeğin emekçinin savunucuları olan sizlere bu görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45