Halıtlı halı saha açıldı

Haziran 03 ,2018



Halıtlı halı saha açıldı

Şehzadeler Belediye tarafından Halıtlı Mahallesinde yapımı tamamlanan halı saha, iftar öncesi düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Şehzadeler Belediyesi tarafından Halıtlı Mahallesinde yapımı tamamlanan halı saha düzenlenen tören ile vatandaşların kullanımına açıldı. İftarın hemen öncesinde düzenlenen açılışa Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Milletvekili adayları Semra Kaplan Kıvırcık Samed Zenginoğlu, AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, Gençlik Kolları Başkanı Taha Okan Taniş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bir selamlama konuşması yapan Halıtlı Mahalle Muhtarı Mehmet Akbaş, yapılan tüm hizmetler nedeni ile Başkan Çelik’e teşekkür etti.

Şehzadeler Belediyesi olarak, seçim dönemi verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Çelik, “Halıtlı Mahallemizde seçimlerde sözünü verdiğimiz her ne varsa yerine getirdik. O günlerde Mahallemize gençlerimiz için bir halı saha sözü vermiştik. O günlerde belki vatandaşlarımız buna imkansız gözüyle bakmıştı. Ancak biz AK Partiliyiz, biz Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız verdiğimiz tüm sözler tutarız. Sadece burada değil. Tepecik Mahallemizde de bir adet  Halı Saha yaptık. Hemen yan tarafından bir de kır düğün salonu olacak. Orayı da çok yakın zaman içerisinde açıyoruz. Karaağaçlı Mahallemize bir düğün salonu yapıyoruz. Bu işleri yaparken bir çok sorunun üstesinden geliyoruz. Her şey hazır bir şekilde eserler yapmıyoruz. Önce yerleri buluyoruz. İmar düzenlemelerini yapıyoruz. Projesinin hazırlıyoruz, ihalesini yapıyoruz. Birçok zorluklara göğüs gererek ekibimiz ile birlikte üstesinden geliyoruz. Selimşahlar Mahallemizde de yer problemini çözer çözmez, güzel bir halı saha yapacağız. İmkânsızlıklar içerisinde kurduğumuz Belediyemizde doğumdan ölüme kadar insan hayatını ilgilendiren, insanın hayatını kolaylaştırmak için hayatın her alanında var olan bir belediye olarak yeni nesil belediyeciliğin, insan merkezli, hizmet odaklı, AK belediyeciliğin en güzel örneklerini sunmaya çalışıyoruz. Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin ki bu güzel hizmetlerimizi sizlerle buluşturalım. Bu güzel halı sahamızı genç kardeşlerimizin kullanımı için yaptık. Bu sahamız Halıtlı Mahallemize ve civar mahallelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

“TEMELİ ATILAN TESİS EN KISA SÜREDE AÇILIYOR”

Şehzadeler ilçesinde temeli atılan tüm tesislerin çok kısa sürelerde tamamlanarak açılışlarının yapıldığını ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “Bir idareci olarak yıllık meslek hayatımda birçok tesisin temellerini attık. Ancak birçoğunun açılışına yetişemedik. Ya da bir çoğu bitirilemedi. Ancak son yıllarda özellikle Manisa’da temelini attığımız bütün tesislerin çok kısa bir süre içerisinde açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Böylesine güzel başarılarda değerli Belediye Başkanımız e ekibini çok büyük payları var. İlk seçildiği zaman 3 oda içerisinde başlattıkları çalışmaları çok şükür ki tüm mahallelerimize kadar çok rahatlıkla ulaştırabiliyorlar. Önümüzdeki yıllarda birlik ve beraberlik içerisinde inşallah daha güzel projelere imza atacağız. Bu güzel tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan açılışın ardından Başkan Çelik ve beraberindeki heyet, Şehzadeler Belediyesinin Halıtlı Mahallesinde kurduğu iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte iftarlarını açtılar.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45