KAYMAKAM ÇAYKARA'DAN ŞEHZADELER BELEDİYESİNE VEDA ZİYARETİ

Ağustos 31 ,2023

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Ankara Elmadağ Kaymakamı olarak  görevlendirilen  Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e veda ziyaretinde bulundu.

Yaklaşık 5 yıl boyunca Şehzadelerde  görev yaptıktan sonra  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Ankara Elmadağ Kaymakamı olarak  görevlendirilen  Kaymakam Cemal Hüsnü Çaykara,  Şehzadeler Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve belediye personeliyle vedalaştı. Başkan Çelik,  Belediye Başkan Yardımcıları  Mehmet Kavas, Ahmet Songüler, Bilal Demir ve Fatih Baybatur ile birlikte Kaymakam Çaykara'yı belediye önünde karşıladı.

Ziyarete ilişkin bir değerlendirme yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik şöyle konuştu; "5 yıl boyunca birlikte Şehzadelerimize hizmet ettiğimiz, kendisinden istifade ettiğimiz,  bütün projelerimizde yanımızda olan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, kaymakamın da ötesinde ağabeylik yapan  Kaymakamımız Valimiz Sayın Cemal Hüsnü Çaykara bilindiği gibi şehrimizden ayrılacak. Bugün de bir veda ziyareti sebebiyle belediyemizi şereflendirdiler. Ben bugüne kadar ki ilçemize yaptığı hizmetler için katkılar için tüm hemşehrilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Rabbim yolunu bahtını açık etsin. İnanıyorum ki bundan sonra Elmadağ'da da en güzel hizmetlere, eserlere imza atacak. Biz kendisini çok sevdik. Biz kendisinden razıyız, Rabbim de razı olsun. Ziyaretleri için , hizmetleri için tekrar teşekkür ediyorum."

Kaymakam Cemal Hüznü Çaykara ise Şehzadeler Belediyesi ile uyum içerisinde çalıştıklarına değinerek şöyle konuştu; Çok uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. İnsanlarımıza hizmet etmek için , bir aile sıcaklığında tüm kurum ve kuruluşlarımızla gayret ettik. İnanıyorum ki halkta da bunun bir karşılığı oldu. Biz insanları sevdik onlarda da bunun karşılığı olduğunu görüyoruz. Her hayırlı şeyin bir başı, ortası ve sonu var. Bu sefer son kısmına geldik. Dostluk baki, devam edecek. Manisa'yı Manisalıları bütün Şehzadeler ilçesini ömrüm boyunca sevmeye , kalbimizde tutmaya devam edeceğiz. Emekleri, katkıları, hizmetlerimize uyumlu gayretleri için Değerli Başkanımızın şahsında tüm başkan yardımcılarımıza ve belediye personelimize şükranlarımı sunuyorum."