Karaağaçlı Düğün Salonu yaza hazır

Nisan 05 ,2018



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Şehzadeler Belediyesi tarafından Karaağaçlı Mahallesinde yapımı devam eden Düğün Salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Çelik Düğün salonu inşaatının kısa sürede tamamlanarak 3 ay içerisinde halkın hizmetine sunulacağını ifade etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Karaağaçlı Mahallesinde Şehzadeler Belediyesi tarafından yapılan Düğün Salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelere AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve teşkilat mensupları da eşlik ettiler.

Yapılacak olan düğünü salonunun Belediye tarafından işletilerek vatandaşlara uygun fiyatlara kiralanacağını ifade eden Başkan Çelik “Manisa Milletvekilimiz Recai Berber ve İlçe teşkilatımız ile birlikte Karaağaçlı Mahallemizde yapım çalışmaları büyük bir hızla devam eden Karaağaçlı Mahallesi Düğün Salonu inşaatında incelemelerde bulunuyoruz. Bu projemiz 650 metrekarelik kapalı düğün salonu, yazlık düğün salonu ve geniş bir otoparkın olacağı bir proje olacak. Bu güzel eserimiz ile birlikte Şehzadeler ilçemize güzel bir eser daha kazandırmış olacağız bu tesis belediyemiz tarafından işletilerek vatandaşlarımıza uygun rakamlarla kiraya verilecek. Hem açık salonumuz, hem de kapalı salonumuzun olduğu bu güzel tesisimizde gelen misafirlerin otopark sorunu yaşamayacağı bir otoparkımızda olacak. Rabbim izin verirse inşaat çalışmalarının tamamlanması ile birlikte 3 ay sonra açılışının yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Bu güzel ve modern düğün salonu tesisimiz, Şehzadeler de yaşayan tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

“HER MAHALLEDE GÜZEL BİR ESERLE KARŞILAŞIYORUZ”

Gittikleri her mahallede Şehzadeler Belediyesine ait eserlerle karşılaştıklarını ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç “Şehzadelerimizin her bir yanında ki eserlerini görmek bizler açısından son derece mutluluk vericidir. Bugün burada belki de Manisa’da olmayan güzel bir tesisin yapımını inceliyoruz. Değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Kısıtlı imkânlar ile kendisinin bir belediye binası olmadan ilçemizde ki her mahallemize güzel hizmetler kazandırıyor. 4 yıldır artarak devam eden başarılarının daha da artmasını temenni ediyor, bu güzel tesisin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“ÖMER FARUK ÇELİK, AK BELEDİYECİLİĞİ EN İYİ ŞEKİLDE YANSITIYOR”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yaptığı hizmetler ile AK Belediyeciliği en iyi şekilde gösterdiğini ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber “Karaağaçlı Mahallemiz büyük mahallelerimizde bir tanesi bu nedenle böylesine güzel bir eseri hak eden bir mahallemiz. İlçe Başkanımızın da belirttiği gibi Manisa’ da olmayan güzel bir eser buraya kazandırılmış. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Tesisin inşaatı çok hızlı bir şekilde yükseliyor. İnşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından çevre düzenlemesi ve otoparkıyla birlikte 3 ay sonra hizmete girecek güzel bir eser. Şehzadeler ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız çok daha iyilerine layıktır. Başkanımız kısıtlı imkanlar ölçüsünde böylesine güzel projeleri ortaya koymuştur. Daha imkanlar ile izler şehirlerimizi yeniden kuracak kadar güçlü ve iddialıyız. AK Belediyeciliğin nasıl olduğunu Ömer Faruk Çelik Başkanımız en iyi şekilde tüm Manisa’ ya göstermiştir. Bugün Şehzadelerimiz tüm mahallelerinde böylesine güzel eserleri her zaman görüyoruz. Bu güzel tesisimiz tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45