Karaoğlu konserine yoğun ilgi

Mayıs 19 ,2018



Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri programları çerçevesinde Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliklerin ilk konuğu ünlü ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu oldu. Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlar, Karaoğlu’nun seslendirdiği ezgilere hep bir ağızdan eşlik ederek keyifli bir konser geçirdiler.

Şehzadeler Belediyesi tarafından her ramazan ayında Ramazan Geceleri programları çerçevesinde Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlerin bu yıl ki ilk konuğu ünlü ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu oldu. Karaoğlu’nun seslendirdiği bir birinden güzel ezgiler, Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşların kulaklarının pasını sildi.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen konsere Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kavas, Mehmet Emin Çipiloğlu, Başkan yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Manisa İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç, Eğitim Bir Sen Başkanı Mesut Öner ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ünlü ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu’nun seslendirdiği birbirinden güzel ezgilere vatandaşlar ve protokol üyeleri de büyük bir coşkuyla eşlik ettiler. Sanatçının en çok sevilen iki eseri olan Kudüs ve Şehitler ölmez ezgileri vatandaşların büyük beğenisini topladı.

Konser sonunda sahneye gelerek bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Tüm hemşerilerimizin 11 Ayın Sultanı mübarek ramazan-ı şerifini tebrik ediyorum. Bu gece Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri programımızda çok değerli bir insanı misafir ettik. Yüreği dertli bir dava adamı, ancak sesi hakkı haykırma noktasında son derece gür çıkan ve gençliğimiz ezgilerini dinlemekle geçmiş olan değerli sanatçımız ve büyüğümüz Ömer Karaoğlu’nu Şehzadelerimizde Manisa’mızda misafir etmekten büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Söylediği ezgilerle mest olduk, özellikle Kudüs ezgisinde hepimiz coştuk. İnşallah Ramazan ayı boyunca Cuma ve Cumartesi geceleri, teravih namazından sonra Ramazanın ruhuna uygun etkinliklerle burada olacağız. Mahallelerimiz de ve Cumhuriyet Meydanında kurduğumuz iftar sofralarında on binlerce hemşerimiz ile bir araya gelerek birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Rabbim günahlardan arınmış bir şekilde Ramazan bayramına kavuşmayı nasip etsin. Rabbim bizlere özgür Kudüs’ü görmeyi, El Aksa’yı görmeyi bizlere nasip etsin inşallah” dedi.

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45