Kasım ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Kasım 06 ,2015



Şehzadeler Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı İbrahim Onaylı başkanlığında gerçekleşti. Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteni’nde yapılan toplantıda belediyenin 2016 yılı performans programı ve mali hazırlık bütçesi ele alındı.

Şehzadeler Belediyesi Kasım Ay’ ı belediye meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ in rahatsızlığı nedeniyle toplantıya Belediye Başkanvekili İbrahim Onaylı başkanlık etti. Toplamda 19 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında 2016 yılı bütçesi ile ilgili görüşme yapıldı. Şehzadeler Belediyesinin 1 aylık çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanvekili İbrahim Onaylı 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin yüzde 49,5 oyla tek başına iktidar olduğunu söyleyen Başkanvekili İbrahim Onaylı, “Seçim sonuçlarının Manisa’mıza, ülkemize, özellikle bütün İslam ümmetine hayırlı olmasını diliyorum. Çünkü gerçekten bu seçimin sonuçları sadece ülkemizin için değil, Makedonya, Azerbaycan ve bütün mazlum insanları ilgilendiriyordu. Seçim akşamı Mescidi Aksa’ya Türk bayrağının asılması bizleri çok duygulandırdı. Bu durum seçimlerin ne kadar önemli olduğunun göstergesidir” dedi.

2016 yılı Performans Programı ve bütçeyle ilgili meclis üyelerine sunum yapan Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ahmet Demirarslan, Şehzadeler Belediyesi’nin 2016 Mali yılı hazırlık bütçesinin 85 milyon lira olduğunu kaydetti. Geçtiğimiz ay açılışı TBMM eski Başkanı Bülent Arınç tarafından yapılan Şehzadeler Belediyesi Adnan Menderes Mahallesi Spor Tesisleri ve Kafeteryasının ismine rahmetli başbakanlardan Prof. Necmettin Erbakan isminin verilmesi ile ilgili önerge komisyona havale edildi. Belediye meclisinde gurubu bulunana CHP, MHP ve AK Parti grup başkan vekilleri gündemler ile ilgili konuşmalar yaptı. Konuşmaların ardından Performans Programı ve bütçe ayrı ayrı oylandı. CHP her iki madde için çekimser oyu kullandı. Maddeler AK Parti ve MHP’nin destekleriyle oy çokluğuyla kabul edildi. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45