Kaymakam Kansız'a Şehzadeler Meclisinden tam kadro ziyaret

Ekim 08 ,2018



Şehzadeler Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanlığında tam kadro ilçe Kaymakamlığı görevine yeni atanan Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında AK Parti, MHP ve CHP grubu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Şehzadeler Belediye Meclisi Grup Başkanvekilleri ve tüm Meclis üyeleri Başkan Ömer Faruk Çelik’in başkanlığında, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyarete Başkan Çelik’in yanı sıra AK Parti Grup Başkanvekili İbrahim Onaylı, MHP Grup Başkanvekili Ziya Elmalı, CHP Grup Başkanvekili Hüseyin Erkenci ve tüm meclis üyeleri katıldı.

Şehzadeler’ e birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceklerini ifade eden Kaymakam Kansız “Manisa’ da göreve geldiğimiz günden beri sürekli olarak sizleri yanımızda gördük. Değerli Belediye Başkanımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Bu nedenle hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah Şehzadeler ilçemizde ruhuna uygun bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceğiz. Bu nazik ziyaretiniz nedeni ile hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 “ŞEHZADELER OLARAK KAYMAKAMIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Şehzadeler Belediye Meclisi olarak her zaman Kaymakamlık ile istişare halinde olacaklarını ifade eden Başkan Çelik “Daha önce değerli Kaymakamımızı Belediye Başkanı olarak ziyaret etmiştik. Bugünde meclisimizde gurubu olan AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisinin tüm meclis üyeleri ile birlikte Kaymakamımıza ziyarette bulunuyoruz. Bu vesile ile yeniden değerli Kaymakamımıza bu yeni görevi nedeni ile tebrik ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak şehrimize yapılacak olan tüm hizmetlerde Sayın Kaymakamımızın yanında olacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu nazik ev sahipliği için kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“KADİM ŞEHİR ŞEHZADELER’E BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ”

Şehzadeler’in bünyesinden padişahlar çıkarmış olan kadim bir şehir olduğunu ifade eden AK Parti grup Başkanvekili İbrahim Onaylı “AK Partili Meclis üyelerimiz adına Grup Başkan Vekili olarak Şehzadelerimize hoş geldiniz diyorum. Şehrimiz bünyesinden padişahlar çıkarmış olan kadim bir şehirdir. Bizlerde bu şehrin maneviyatına birlikte hizmet etmekten mutluyuz. Bu hizmetlerimizi sizin de destekleriniz ile daha da arttırarak sürdüreceğiz. Bu nazik karşılamanız ve ev sahipliğiniz nedeni ile çok teşekkür ediyorum” dedi.

“MHP GRUBU OLARAK HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Grubu olarak, Şehzadeler için yapılacak olan her çalışmada destek olmaya hazır olduklarını ifade eden MHP Grup Başkanvekili Ziya Elmalı “Şehzadeler ilçemize hoş geldiniz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Her ne kadar bizleri halk seçse de, bizlerde kamu görevi yapıyoruz. Bu nedenle bizlerin bir görevi de sizlere yardımcı olmaktır. Biz hem MHP grubu olarak, hem de Şehzadeler Belediyesi olarak üzerimize düşen her ne varsa yapmaya hazırız. Bu vesile ile bir kez daha şehrimize hoş geldiniz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

“TÜM ÇALIŞMALARDA DİYALOG HALİDE OLACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi gurubu olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm hizmetlerde diyalog halinde olacaklarını ifade eden CHP Grup Başkanvekili Hüseyin Erkenci “CHP grubumuz adına Şehzadelerimize hoş geldiniz diyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir Kaymakamı, bir yönetici olarak Şehzadeler ilçemize eşit ve adil hizmetler içerisinde bulunacağınıza ve güzel hizmetler yapacağınıza inanıyoruz. Bundan sonra ki çalışmalarımızda bugüne kadar olduğu gibi diyalog halinde olacağız. Bu vesile ile birçok sorunun rahatlıkla çözüleceğine inanıyorum yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45