Kickboks şampiyonu Koblay artık Şehzadeler'de

Nisan 30 ,2015



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü ile dünyanın en iyi Kickbokscusu Yeliz Koblay’ı makamında ağırladı. Başkan Çelik, Koblay ile birlikte ulusal ve uluslararası müsabakalarda büyük başarılara imza atmayı hedeflediklerini söyledi.

Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ali Özyiğit, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e ziyarette bulundu. Dünyanın en iyi Kickbokscusu Yeliz Koblay’ı kulübe transfer ettiklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Demiraslan kulübün çalışmaları hakkında bilgiler vererek şunları söyledi; “Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü olarak kıymetli başkanımızı ziyarete geldik. Yeni kurulan kulübümüzün faaliyetleri ve yaz spor okullarıyla ilgili bilgilendirmek istedik. Ayrıca dünyanın en iyi Kickbokscusu seçilen Yeliz Koblay kardeşimiz de ailemize katıldı. İnşallah 2015 yılı içerisinde katılacağı bütün müsabakalarda belediyemizi temsilen bizleri madalyaya boğacak. Başarılarını bekliyoruz.”

“BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

Koblay ile birlikte büyük başarılara imza atacaklarını belirten Başkan Çelik ise, “Şehzadeler Belediyesi inşa sürecini büyük ölçüde tamamladı. Dürüst, temiz, güvenilir bir süreç yaşadık. Bu esnada belediye spor kulübümüzü de kurduk. Çok güzel bir yönetimimiz var. Nasip olursa okullar tatil olduktan sonra çocuklarımıza yaz spor okulları açacağız. Çocuklarımız sporla buluşacak, tatili çok daha etkin bir şekilde değerlendirme fırsatı bulacaklar. Dünyanın en iyi Kickbokscusu seçilen Yeliz Koblay arkadaşımızın da Şehzadeler Belediyesi’nin sporcusu olması bizler açısından son derece önemli. Şehzadeler’i en güzel şekilde temsil edeceğine eminiz. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.  24 yıldır sporla uğraştığını belirten Yeliz Koblay ise, “Kickboks branşında Avrupa ve dünyada bir çok derecelerim var. Kendi kilomda dünyanın en iyi Kickbokscusu seçildim. Şehzadeler Belediyesi’ne transfer olduğum için mutluyum. Çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Başkanımızın da destekleri ile daha da yükseleceğimi düşünüyorum. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45