Kıvırcık 'Şehzadelerin hizmetlerinin ardı arkası kesilmiyor'

Eylül 10 ,2018



AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, restorasyon çalışmaları devam eden ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi olarak hizmet verecek olan tarihi Manisa Evinde incelemelerde bulundu.

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, İbrahim Çelebi Mahallesi, Erler Caddesi üzerinde bulunan ve Şehzadeler Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları devam eden Tarihi Manisa Evinde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yapılan incelemeler esnasında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Başkan Danışmanı Atilla Efendioğlu ’da Kıvırcık’a eşlik ettiler.

Çocuk Kültür Sanat Merkezi olarak hizmet verecek olan tarihi binanın civar mahallede ki herkese hizmet vereceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Erler Caddesinde Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapacağımız, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Manisa evinde incelemelerde bulunuyoruz. Bu bina bu civarda yaşayan vatandaşlarımız arasından Adanalı’nın yeri ve ya Nalıncı Muhsin’in yeri olarak bilinir. Biz göreve geldiğimizde burası metruk bir haldeydi ve asayiş ile ilgili ciddi sorunlar yaşatıyordu. Bu civarda yaşayan vatandaşlarımız kötü görüntü nedeni ile son derece sıkıntılar yaşıyordu. Bazı esnaflarımız bu bina nedeni ile iş yerlerinden zaman zaman yılanlar çıkarttıklarını ifade ediyorlardı. Göreve geldiğimiz yıl başlattığımız çalışma neticesinde bu tarihi binayı 1 Milyon 850 Bin TL’lik bir bedelle kamulaştırdık. Ardından restorasyon projelerini tamamladık. Projemiz Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulundan onaylandı ve hemen sonrasında ihalesini yaparak çalışmalara hızlı bir şekilde başladık ve aslına uygun bir şekilde restore işlerimiz başladı. İlk etapta yaptığımız çalışmada bina içerisinde yıllarca birikmiş olan 20 kamyon pislik ve çöpü buradan çıkardık. Projemizin restorasyonu tamamlandığında inşallah 3 farklı yönüyle eserimiz ortaya çıkmış olacak. Birincisi tarihi bir Manisa Evini Manisamıza kazandırmış olacağız. İkinci olarak bu civarda yaşayan vatandaşlarımız için asayiş ve sağlık yönünden son derece rahatsızlık veren bir olumsuzluğu ortandan kaldırmış olacağız. Üçüncü olarak ta civar mahallelerimizde oturan vatandaşlarımızın hizmet alabileceği güzel bir hizmet merkezini hayata geçirmiş olacağız. Çocuk Kültür ve Sanat Merkezimizde çocuklarımız eğitim alırken, ailelerde buraya gelerek rahatça vakit geçire bilecekler. Her kesime yönelik değişik faaliyetlerimiz olacak” dedi.

“ŞEHZADELERİN HİZMETLERİNİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR”

Şehzadeler Belediyesinin şehrin her mahallesinde farklı farklı hizmetlerinin olduğunu ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık “Değerli Belediye Başkanımızın Manisamıza yapmış olduğu hizmetlerin ardı arkası kesilmiyor. Her geçtiğimiz mahallede ve sokakta bir eseri ile karşılaşıyor ve bundan büyük mutluluklar duyuyoruz. Özellikle de kadın ve çocuklarımız için yapılmış olan hizmetler nedeni ile değerli Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Şuanda içerisinde bulunduğumuz ve yapımı devam eden Çocuk Kültür Sanat Merkezi bu bölgede yaşayan halkımız başta olmak üzere birkaç mahallemize birden hitap edebilecek bir büyüklükte. Bu güzel eser hem çocuklarımıza hem de kadınlarımıza güzle hizmetler sunacak. Çocuklarımız burada Belediyemizin imkânları ile sosyal ve kültürel anlamda eğitimlerini alabilecekler. Aynı zamanda onlarla birlikte gelen anneler de burada güzel ve hoş vakit geçirebilecekler. Şuan içerisinde bulunduğumuz tarihi binanın yeniden hayata kazandırılmış olmasının yanı sıra kadınlarımıza ve çocuklarımıza hizmet verecek olması çok güzel bir düşüncenin eseridir. Bu nedenle böylesine anlamlı projeleri hayata geçiren değerli Belediye Başkanımız ve çalışma ekibine çok teşekkür ediyor, bu güzel eserin Manisamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45