Koblay Dünya 3.'sü oldu

Kasım 05 ,2015

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Milli Sporcusu Yeliz Koblay, Sırbistan’ın Belgrad kentinde K1 Rules, Low Kick ve Kick Light branşlarında yapılan Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’nda Dünya 3.’sü olarak Şehzadeler’e ve ülkemize bronz madalya kazandırdı.

5 Ekim- 01 Kasım 2015 tarihleri arasında Sırbistan’ın Belgrad kentinde K1 Rules, Low Kick ve Kick Light branşlarında yapılan Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’nda, Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Milli Sporcusu Yeliz Koblay Dünya 3.’sü oldu. Koblay kazandığı başarıyla Şehzadeler’in ve Türkiye’nin gururu oldu. Dünya Şampiyonası’nda müsabakalara katılmanın her sporcunun rüyası olduğunu belirten Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Av. Ali Özyiğit, “Sporcumuz Yeliz Koblay başta olmak üzere bütün milli sporcularımız devleti, milleti ve bayrağı için elinden geleni yaptı. Sporcumuz Koblay, Hırvatistan, Finlandiya, İngiltere, Fas, Slovakya, Rusya, Polonya, Çek ve Sırbistan’dan katılan en iyi sporcularla yarışarak gümüş madalyayı ülkemize kazandırdı. Bu başarıda emeği olan kulüp antrenörlerimizi ve kulüp yönetimimizi tebrik ediyorum. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in destekleriyle, daha birçok uluslar arası dereceler eldi edeceğimize inanıyorum” dedi. Ayrıca Koblay, Kasım ayının sonunda İrlanda’da yapılacak Dünya Light Contack Kick Boks Şampiyonası’nda milli formayı giyecek.