Kuşlubahçe Şehzadelerle Değişiyor

Ekim 23 ,2015

Şehzadeler Belediyesi Kuşlubahçe mahallesinde çalışmalarına hız verdi. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bazı sokaklarda üst yapı çalışmaları başlatan Şehzadeler Belediyesi yolara bordür ve parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirdi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Çalışmalarımızın ardından Kuşlubahçe mahallemiz daha güzel bir görünüme kavuşacak” dedi

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kuşlubahçe mahallesinde Belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeler esnasında Başkan Çelik’e mahalle muhtarı Ramazan Vardar eşlik etti. Kuşlubahçe mahallesinde 6 bin metrekare parke taşı döşeneceğini ifade eden Başkan Çelik “Kuşlubahçe mahallemizde daha önce alt yapı çalışmaları tamamlanmış fakat üst yapı çalışmaları yapılmamış yollarımızın gerekli düzenlemelerini yapıyoruz. Mahallemizde alt yapı çalışmalarının bittiği sokaklarda bordür ve parke taşı döşemelerini yapıyoruz. Kuşlubahçe mahallemizde nasip olursa 6 bin metrekarelik bir parke taşı döşeme işimiz var. Bizzat yapılan çalışmaları yerinde inceledim. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız sona erdiğinde inşallah Kuşlubahçe mahallemizde bu sokaklarımız tertemiz, pırıl pırıl olacak. Bu bölgede oturan tüm hemşerilerimize yapılan bu hizmetler hayırlısı olsun” dedi.  Kuşlubahçe mahallesinde yapılan çalışmalardan dolayı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ e teşekkür eden mahalle muhtarı Ramazan Vardar yapılan çalışmaların devam etmesini istedi. İncelemeler esnasında Başkan Çelik’in yanına gelen mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek Başkan Çelik’e teşekkür ettiler.