Kuşlubahçe Şehzadelerle güzelleşiyor

Ağustos 16 ,2016

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kuşlubahçe Mahallesine yeni bir park kazandırmak için çalışma başlattı. Kuşlubahçe Mahallesine güzel bir park alanı kazandıracaklarını ifade eden Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik “Kuşlubahçe Mahallemizde başlattığımız bu çalışmanın tamamlanmasının ardından, mahalle halkımızın rahatlıkla vakit geçirebileceği güzel bir alanı Şehzadelerimize kazandırmış olacağız” dedi.

Kuşlubahçe Mahallesi yeni park alanına kavuşuyor. Şehzadeler Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kuşlubahçe Mahallesinde atıl durumda bulunan boş arazide yeşil alan çalışması başlattı. Yapılacak olan Yeşil alan ile Kuşlubahçe Mahallesinin güzel bir park alanına kavuşacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak Kuşlubahçe Mahallemize yeni bir yeşil alan kazandırmak için çalışma başlattık. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz 1600m² yeşil alan sahip olacak olan park alanı için zemin düzleştirme çalışmalarına başladılar. Bu parkımızda 250 metre kauçuk koşu yolu, yürüyüş yolları, banklar ve oturma alanları ve peyzaj çalışması, ışıklandırmaları ile güzel bir eserimizi Kuşlubahçe Mahallemize kazandırmış olacağız. Kuşlubahçe Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın rahatlıkla gelip zaman geçire bilecekleri, güzel bir alan yapmış olacağız. Yapılacak olan bu yeşil alanımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Bunun yanı sıra Mahallemizde özellikle yeni yapılaşmanın olduğu sokaklarda yol, kaldırım ve parke döşeme çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızı da artarak devem ettireceğiz. Kuşlubahçe Mahallemizi daha güzelleştirmek için gereken tüm çalışmalarımızı yapacağız. Bu yeni parkımız Şehzadelerimize, Kuşlubahçe Mahallemize hayırlı olsun” dedi.