Makedon heyetinden Şehzadeler' e ziyaret

Ekim 14 ,2016



Yunusemre Belediyesinin bu yıl 2.sini düzenlemiş olduğu Uluslararası yunus Emre Günleri kapsamında Manisa’ ya gelen Makedon heyeti, Şehzadeler Belediyesini ziyaret etti. Makedon heyetini misafir eden Şehzadeler Belediye Başkanvekili Mehmet Kavas, yapılan ziyaret nedeni ile Makedon heyetine teşekkür etti.

Yunusemre Belediyesinin düzenlemiş olduğu 2. Uluslararası Yunus Emre Günleri etkinlikleri kapsamında Manisa’ ya gelen Makedonya heyeti, Şehzadeler Belediyesini ziyaret etti. Makedon heyeti Şehzadeler Belediye Başkanvekili Mehmet Kavas ve Başkan yardımcısı Ahmet Songüler karşıladı. Düzenlenen ziyarete Mavrova ve Rostuşa Belediyesi heyetinden Fikret İbrahimi, Aybean Aydını, Yusuf Selmani, Aydın Aydını, Mak-Göç Başkanı Eyüp Deniz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Manisa’nın sürekli gelişen bir şehir olduğunu ifade eden Mavrova ve Rostuşa Belediye Başkanvekili Fikret İbrahimi “Yunusemre Belediyesinin misafiri olarak Yunus Emre Günleri’ ne katılmak üzere heyetimiz ile birlikte Manisa’ ya geldik. Bizim amacımız Yunus Emre’ yi anlamak, Balkanlardaki çocuklarımıza bunu anlatmak. İlk olarak 2010 yılında Manisa’ ya gelmiştim. Bu ziyaretimde de gördüm ki, Manisa hızlı gelişen bir şehir. Gerek sanayisi ile gerekse Kültürü ile hızla gelişiyor. Geçtiğimiz yıl Mesir Festivaline geldiğimiz de de Belediye Başkanvekilimiz Mehmet Kavas ile tanışma fırsatımız da olmuştu. Bizleri burada ağırladıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“MAKEDON KARDEŞLERİMİZİ ŞEHZADLER’DE AĞIRLAMAKTAN MUTLUYUZ”

Geçtiğimiz yıl yapılan Uluslararası Mesir Festivalinde Makedon heyeti ile tanışma fırsatı bulduğunu belirten Şehzadeler Belediye Başkanvekili Mehmet Kavas “Mavrova ve Rostuşa’dan gelen değerli Belediye Başkanvekilimize ve belediye yetkililerine Ülkemize, Şehrimize hoşgeldiniz diyorum. Şehzadeler Belediyemizde kardeşlerimizi ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Geçtiğimiz Mesir Festivalinde değerli Başkanvekilimiz Fikret Bey ve Ayben kardeşlerimiz ile bir aradaydık sürekli. 1 hafta bir süreyi burada birlikte geçirmiştik. Balkanlar bizim gönül coğrafyamızda olan bir yerdir. Oralarda bizim kardeşlerimiz yaşıyor. Bugün bu nazik ziyaretleri nedeni ile kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizlerde en kısa sürede Balkanlarda kendilerini ziyaret etmek istiyoruz. Tekrardan Şehzadelerimize ve Belediyemize hoşgeldiniz diyorum” dedi. Ziyaret sonrasında Rostuşa Belediye Başkanvekili Fikret İbrahimi, Başkanvekili Mehmet Kavas’ a plaket takdim etti. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45