Manisa Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı açıldı

Nisan 22 ,2015



Manisa Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı kapılarını Manisalılara açtı. Bu yıl 22.’si düzenlenen fuarda Şehzadeler Belediyesi standı da yer aldı. Belediyeye ait çalışmaların sergilendiği stantta ikram edilen Şehzade tatlısı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de düzenlenen 407 fuar arasında katılımcı sayısı bakımından ilk 5'e giren Manisa Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı bu yıl 22. kez açıldı. Açılışa Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve çok sayıda davetli katıldı. 21-26 Nisan tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda gıda, yapı, iletişim, bilişim, otomotiv, sağlık gibi bir çok sektörden firma temsilcilerinin yer aldığı belirtildi.

“MESİR BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ”

Fuara katkıda bulunan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Vefat eden değerli büyüğümüz Bülent Koşmaz olmak üzere, fuarın bugünlere gelmesinde emek sarf etmiş, bugün aramızda bulunamayan herkesi çok rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Şehir bizim, mesir bizim, ticaret bizim. Farklı görüşlerimiz, tercihlerimiz olsa da bir çok ortak paydamız var. Manisa’da yaşayanlar olarak ortak paydalarımızın başında mesir geliyor ve mesirle birlikte hayata geçirdiğimiz etkinlikler geliyor. Bu etkinliklere elbirliğiyle sahip çıkmak mecburiyetindeyiz. Biz de yeni inşaat sürecinde olan bir belediye olmamıza rağmen gücümüz nispetinde bu tür etkinliklerde yer aldık. Mesir Festivalimize de destek sağlıyoruz. Bundan sonra da şehrimiz adına, ülkemiz adına yapılan her türlü etkinliğe de destek vermeye devam edeceğiz. Manisa Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarımızın Manisa'ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Biz de Şehzadeler Belediyesi olarak bir stant hazırladık. Standımız da Şehzade Tatlımızı ikram edeceğiz” dedi. Yunusemre Belediye Başkanı Yardımcısı Kılıç Kaya ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise fuarın hazırlanmasında ve katkı da bulunanlara teşekkür etti. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da Mesir Festivali kapsamında düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın kentin tanıtımına büyük katkı sağladığına inandığını söyledi. Konuşmaların ardından fuarın açılışı gerçekleştirildi. Protokol üyeleri tek tek stantları dolaşarak, sektör temsilcilerden bilgiler aldı.

MANİSALILAR ŞEHZADE TATLISINI ÇOK SEVDİ

Toplam 113 firmanın yer aldığı fuarda Şehzadeler Belediyesi de stant açtı. Katılımcı firma stantlarını gezen protokol üyelerine stantta 'Şehzade tatlısı' ikram edildi. Başkan Çelik, tatlının sadece üzümden yapıldığını ifade etti. Vatandaşlar Şehzade tatlısını yiyebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Vali Erdoğan Bektaş ve Başkan Cengiz Ergün tatlıyı çok beğendiklerini söyledi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45