Milletvekili Kıvırcık ve Başkan Çelik Şehzadeler Park'ı inceledi

Eylül 12 ,2018



AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, yapım çalışmaları devam eden ‘Şehzadeler Park’ projesi inşaatında incelemelerde bulundu. Kıvırcık ‘Şehzadeler Park’ projesinin Manisa’ya büyük güzellikler katacağını ifade etti.

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ‘Şehzadeler Park’ projesinin inşaatında incelemelerde bulundu.  Yapılan çalışmaları hakkında Kıvırcık’a bilgiler veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, projenin iki ay içerisinde hayata geçeceğini ifade etti.

 Şehzadeler Park projesinin Manisa’ya artı bir değer katacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak yapım çalışmalarımızın devam ettiği ve Manisamızın en güzel projelerinden biri olan Şehzadeler Park projemizde incelemelerde bulunduk. Parkımızda yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlk etapta yapılan çalışma ile birlikte biyolojik gölet, kafeterya binası ve Diaromik Mesir Müzemizin bina inşaatları tamamlanmıştı. Şuan Diaromik Mesir Müzemizde iç tefrişat ve mesir atış anının sahnelendiği sanatsal çalışma devam ediyor. Bu çalışmada yakın zamanda tamamlanarak montaj işlemine geçilecek. Bunun yanı sıra çocuklarımızın çok severek gezeceği Masal Park projemizin de ilk etabı olan ev konseptlerinin montajları tamamlandı. Kahramanların heykellerinin yapımı tamamlandı, belediyemizin depolarında monte edilecek günü bekliyorlar. İnşallah onu da önümüzdeki günlerde yapacağız. Manisalı halkımızın ve dışarıdan gelecek olan yerli ve yabancı turistlerin en çok ilgisini çekecek olan ve tarihimizi de öğrenecekleri ‘Minia Şehzadeler’ içerisinde yer alacak olan tarihi eserlere ait bire bir ölçüdeki maketlerimiz de tamamlandı. Onlarda önümüzdeki günlerde Manisa’ ya gelecek ve onlarında hızlı bir şekilde montajına başlamış olacağız. İnşallah hızlı bir çalışma ile birlikte bu güzel projemizi iki ay içerisinde halkımızın kullanımına sunmuş olacağız. Şehzadeler Park projemiz hayata geçtikten sonra Manisamıza artı bir değer katacaktır” dedi.

“ŞEHZADELER İMKÂNSIZLIKLARA RAĞMEN BÜYÜK İŞLERE İMZA ATIYOR”

Şehzadeler Belediyesinin her türlü imkânsızlıklara rağmen yaptığı projelerle hem Manisa merkezde hem de diğer ilçelerde her kesimin takdirini topladığını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık “Şehzadeler Belediyesi 2014 yılında kurulan yeni bir belediye olmasına ve her türlü imkânsızlıklara rağmen gerçekten de büyük projelere imza atarak 50 yıllık bir belediye gibi Manisamıza hizmet veriyor. Yapmış olduğu hizmetlerle Manisamızın 17 ilçesinde her kesimden vatandaşımızın büyük takdirini topluyor. Manisa’mızda böylesine güzel bir projenin olması bizleri gerçek manada mutlu ediyor. Manisa’da bu şekilde bir park konsepti ilk defa Şehzadeler Belediyemiz tarafından yapılıyor. Gezerken gördük ki gerçekten de hepimizin göz aşinası olduğu çizgi film karakterlerine ait olan konseptler yer alıyor. Ben inanıyorum ki Masa Park’ı gezen büyüklerde çocuklar kadar büyük keyif alacaklar. Ayrıca Manisa’da Sancakbeyliği yapmış olan Şehzadelerimize ait figürler ile Ülkemizin şanlı tarihine ait olan eserlerin bu güzel projenin içerisinde yer alması gelecek nesillerimize gösterilecek olan en güzel çalışmalardan bir tanesi olacaktır. Bu nedenle böylesine güzel ve anlamlı projeyi her türlü imkânsızlıklara rağmen şehrimize kazandıran değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45