Muğla'dan Şehzadeler Park'a övgü

Şubat 04 ,2019

Açıldığı günden bu yana her gün binlerce vatandaşı ağırlayan Şehzadeler Park’ta yarıyıl tatilinin sona ermesi nedeni ile hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Yarıyıl tatilinin son günü olması ve havaların güzel olmasını fırsat bilen binlerce vatandaş, Şehzadeler Park’a akın ettiler.

Şehzadeler Belediyesi tarafından Manisa’ya kazandırılan Şehzadeler Park, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Kapılarının halka açıldığı günden bu yana on binden fazla vatandaşın ziyaret ettiği Şehzadeler Park’ta geçtiğimiz hafta sonu yarıyıl tatilinin son günü olması ve havaların güzel olması nedeni ile ziyaretçi yoğunluğu yaşandı. Güzel havaları fırsat bilen binlerce Manisalı ve çevre illerden gelen vatandaşlar Şehzadeler Park’a akın ettiler.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un misafiri olarak bir dizi ziyaretler yapmak üzere Manisa’ya gelen 26. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve beraberindeki heyette Şehzadeler Park’ı vatandaşlarla birlikte gezdiler. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile birlikte Şehzadeler Park’ı gezen Baybatur ve Öztürk, park içerisinde yer alan eserler hakkında bilgiler aldılar. Şehzadeler Park projesinin şehre büyük bir güzellik kattığını ifade eden AK Parti 26. Dönem Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, projeyi Manisa’ya kazandıran Başkan Çelik’i tebrik etti.

“Başkan Çelik’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi”

Beraberindeki heyete Şehzadeler Park’ı gezdiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, gezmeye gelen vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Başkan Çelik’e yoğun bir sevgi gösteren vatandaşlar, Şehzadeler Park nedeni ile teşekkür ederek Başkan Çelik ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.