Pazar yeri güvenlik kameralarıyla izlenecek

Haziran 15 ,2015

Şehzadeler ilçesi sınırlarında yer alan Alaybey pazar yerine 5 adet güvenlik kamerası takıldı. Kameraların her gün 7/24 çalışacağına dikkat çeken Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, bu sayede hem otopark hem de pazar yeri olarak kullanılan alanda yaşanabilecek her türlü olumsuzluğun önüne geçileceğini kaydetti.

Şehzadeler Belediyesi ile Pazarcılar Odası arasında imzalanan protokol kapsamında Alaybey pazar yerine 5 adet güvenlik kamerası takıldı. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ve Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Daha huzurlu ve güvenli bir alışveriş ortamı sağlamayı amaçladıklarını belirten Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, “Vatandaşlarımızın pazarda huzur içerisinde alışveriş yapabilmesi, esnafımızın da güvenli bir ortamda satışını gerçekleştirebilmesi için bu kameralar gerekliydi. Şehzadeler Belediyemizle yaptığımız görüşmeler neticesinde Alaybey pazar yerimize 5 adet güvenlik kamerası takıldı. Bu konuda Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik, başkan yardımcılarımız ve müdürlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

HER GÜN 7/24 KAYIT YAPACAK

Kameraların sadece pazar günleri değil, 30 gün boyunca 7/24 kayıt yapacağını belirten Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal ise, “Belediye olarak görevimiz ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza her noktada en güzel hizmeti sunabilmek. Pazar yerlerimize güvenlik kameraları yerleştirdik. İnşallah bundan sonra alışveriş yapan vatandaşlarımız çok daha güvenli ve huzurlu bir şekilde alışverişlerini yapacaklardır. Pazar yerinin tamamını gözetleyecek şekilde 5 adet kameramız var. Haftada bir gün pazar kuruluyor ama bu alan aynı zamanda otopark olarak da kullanılıyor. Burada yaşanabilecek, gece gündüz her türlü olumsuzluğu da kameralar sayesinde önlemiş olacağız. Kameralarımız her gün 7/24 çalışacak. Vatandaşlarımız da evlerinde daha huzurlu olacak. Bundan sonraki aşamalarda da pazar yerlerine terazi konulması hizmetimiz var. Işıklandırma anlamında gerekenler yapıldı. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti verebilmek” diye konuştu.