SANCAKLIKAYADİBİ 'NDE ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAATI YÜKSELİYOR

Eylül 11 ,2023



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik beraberindeki AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit ile birlikte Sancaklıkayadibi Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Çok Amaçlı Salon Projesinin şantiyesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

 

Şehzadeler Belediyesi'nin Sancaklıkayadibi Mahallesi'ne kazandıracağı Çok Amaçlı Salon inşaatı yükseliyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  beraberindeki AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas ve Sancaklıkayadibi Mahalle Muhtarı Mustafa Kaya ile birlikte  şantiyeyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Başkan Çelik ve Başkan Özyiğit, projenin ilerleyişi hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldılar ve Mahalle Muhtarı Kaya'dan mahalle sakinlerinin beklentilerini dinlediler.

Başkan Çelik, yaptığı açıklamada, "Sancaklıkayadibi Mahallesi'nde inşaatına başladığımız Çok Amaçlı Salon Projesi, mahallemizin kültürel ve sosyal hayatına büyük katkı sağlayacak önemli bir adım. Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte, mahalle sakinlerimiz daha geniş bir mekanda etkinlikler düzenleyebilecek, toplantılarını gerçekleştirebilecek ve bir araya gelebilecekler. Sancaklıkayadibi Mahallesi'nin daha da güzelleşmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Özyiğit ise, "Mahallemizdeki bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sancaklıkayadibi Mahallesi'nin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan bu Çok Amaçlı Salon, mahalle sakinlerimiz için önemli bir buluşma noktası olacak. İlerleyen günlerde projenin tamamlanmasıyla birlikte güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak olan bu salonun hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

PROJEDE NELER VAR?

Sancaklıkayadibi Mahallesi’ndeki 103 Ada 14 Parselde hayata geçirilen proje çevre düzenlemesi ile birlikte toplam 570 m2'lik inşaat alanını kapsıyor. Çevre düzenlemesi içinde yeşil alanlar, bordürlerle ayrılan ve beton parke kaplı yürüyüş yolları, açık aktivite alanları yer alıyor. Yapı; engelli erişimine uygun giriş terasları ile birlikte 180 m2 inşaat alanına sahip bir binadır. Bina,  çelik kolonlar üzeri çelik konstrüksiyon çatıya sahiptir. Binada 135 m2 düğün salonu, 15 m2 gelin odası, 10 m2 mutfak ve toplam 10 m2'lik lavabo mekanlarından oluşuyor. Düğün, sünnet, nişan ve benzeri etkinliklerin yanı sıra vatandaşların  mevlid, toplantı ve Ramazan ayı etkinliklerine de ev sahipliği yapabilecek şekilde tasarlanmış modern bir tesistir.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45