SEÇİMİN KAYBEDENİ YOKTUR, KAZANANI ŞEHZADELER HALKIDIR

Nisan 16 ,2019



DP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Uğur Kıraloğlu,  31 Mart’ta milletin teveccühüyle bir dönem daha belediye başkanı seçilen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek, tebrik etti. Kıraloğlu “Başkanımız arzu ettiği takdirde, kendisine her türlü desteği vereceğiz” derken; Başkan Çelik de  “Seçim, 31 Mart’ta bitmiştir. Seçimin kaybedeni yoktur, kazananı Şehzadeler halkıdır.  Herkesin olduğu gibi sayın Uğur Kıraloğlu’nun da bize katkıları, bizi ziyadesiyle mutlu edecektir” şeklinde konuştu.  

Demokrat Parti (DP) Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Uğur Kıraloğlu,  31 Mart seçimlerinde siyasi rakibi olan ve milletin teveccühüyle ikinci bir dönem için yeniden belediye başkanı seçilen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek, tebrik etti.

“GÜZEL İŞLER OLACAĞINA İNANCIMIZ TAM”

Ekibiyle birlikte Başkan Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ve iyi dileklerini ileten Kıraloğlu şöyle konuştu;  “Sayın Başkanımız Ömer Faruk Çelik’i başkanlığa tekrar seçilmesinden ötürü tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz. Zaten beş yıldan beri belediye başkanımızdı, önümüzdeki dönemde daha güzel işler olacağına inancımız tam.  Kendisine arzu ettiği takdirde, her türlü desteğimizi vereceğiz. Bunu seçim çalışmalarımızda da zaten söyledik. Hayırlı uğurlu olsun, başarılar diliyorum.”

“BU ŞEHRE HİZMET ETMEK HEPİMİZİN BİR VAZİFESİDİR”

DP’li Kıraoğlu ve ekibine nezaketleri ve ziyaretleri için teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, olması gerekenin bu olduğunu ifade ederek “Demokrasilerin gereği bir yarış oldu ama seçim 31 Mart’ta bitmiştir. Bu seçimin kaybedeni yoktur, kazananı Şehzadeler halkıdır.  Millet iradesini ortaya koymuştur. Bundan sonra el birliği, gönül birliğiyle, akıl birlikteliğiyle bu şehre hizmet etmek hepimizin bir vazifesidir. Bu şehirde birlikte yaşıyoruz. Dolayısıyla bu şehri birlikte daha da güzelleştirmek için uğraşacağız. Herkesin olduğu gibi sayın Uğur Kıraloğlu’nun da bize katkıları, bizi ziyadesiyle mutlu edecektir. Çünkü bizim istişare anlayışımız var, ortak akıl anlayışımız var. Samimiyetle bir araya gelip istişareler yapmak, şehir adına kafa yormak şüphesiz ki son derece güzel bir durumdur. Bu noktada bizim gönül kapılarımız da belediyemizin kapıları da herkese açık olduğu gibi sayın Uğur Kıraloğlu’na da açıktır.” dedi.  

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45