ŞEHZADELER BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA İKİ YENİ ARAÇ DAHA KATTI

Mayıs 17 ,2022



Şehzadeler Belediyesi araç filosuna iki yeni araç daha kattı. Alınan yeni araçların tanıtım töreninde konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediyenin öz kaynaklarıyla Devlet Malzeme Ofisi’nden alınan araçların 2 Milyon 416 Bin 693 TL’ye mal olduğunu ifade ederek “Rabbim bu araçlarımızla kazasız, belasız sağlık ve afiyet içerisinde Şehzadelerimizin güzel insanlarına layık oldukları hizmeti yapabilmeyi nasip etsin. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

 

Şehzadeler Belediyesi,  araç filosunu alınan iki yeni araçla takviye etti. Yeni araçlar için belediyenin Fen İşleri şantiyesinde tanıtım töreni düzenlenirken; törende eski İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, geçmişte Manisa’da da görev yapan Kocaeli Müftüsü Sinan Cihan ve İl Müftüsü Mustafa Soykök, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları da hazır bulundu.

“BUGÜNE KADAR 100’E YAKIN YENİ ARAÇ ALDIK”

Kuruldukları günden beri ilçeye daha iyi hizmet edebilmek için sayısız projeyi hayata geçirdiklerini ve hali hazırda da irili ufaklı pek çok projenin devam ettiğini kaydeden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik şöyle konuştu; “Şüphesiz ki ilçemizde yaşayan 170 bin vatandaşımıza 67 mahallemize kaliteli hizmet götürebilmek için hizmet araçlarımızın da güzel olması gerekiyor. Bu noktada da bugüne kadar 100’e yakın sıfırdan kamyon , kamyonet, iş makinası alarak belediyemizin araç filosuna dahil etmiştik.  Daha geçtiğimiz aylar içerisinde de 5 tane yeni aracımızı almış bunların tanıtımını da gerçekleştirmiştik. Çok şükür bugün de ilçemize yapacağımız hizmetler açısından önemli olan iki aracımızın da tanıtımı için bir aradayız”

YENİ ARAÇLARI TANITTI

 Alınan araçlardan birinin silindir olduğunu kaydeden Başkan Çelik araç hakkında şu bilgileri verdi; “Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere belediyemiz öz kaynaklarından 1 Milyon 54 Bin 860 TL bedel ile Devlet Malzeme ofisinden 12 Nisan 2022 tarihinde teslim almış olduğumuz Hıdromek marka toprak yol silindiridir. Üretim yılı 2022 olup Türk malı yerli üretimdir.” dedi. Diğer yeni aracın da arazöz olduğu bilgisini veren Başkan Çelik,  park ve bahçe hizmetlerinde, sulama ve temizli hizmetlerinde, olası yangınlarda ekiplere destek amaçlı kullanılabilecek araç hakkında şöyle konuştu; “1 Milyon 361 Bin 833 TL bedel ile 10 Mayıs 2022 tarihinde teslim almış olduğumuz araç, Ford marka olup üzerindeki ekipman Efe endüstri yapımıdır.  Üst yapı 13 bin litre su tankeri ve distribütör (arazöz) olarak geçmektedir. Özel galvanizli malzemeden yapılmasından dolayı temiz su tankeri olarak da kullanılabilir. Araç hareket halinde iken ön tarafta bulunan sulama sistemi, asfalt yol sulaması kabin içerisinden kontrol edilerek yapılıyor. Araç içerisinde tankın içerisinde ne kadar su kaldığını gösteren otomatik panel vardır. Üretim yılı 2022’dir.”

2 MİLYON 416 BİN 693 TL’YE MAL OLDU

Her iki araç için toplam ödenen teşvikli bedelin 2 milyon 416 bin 693 TL olduğu bilgisini veren Başkan Çelik “Rabbim bu araçlarımızla kazasız, belasız sağlık ve afiyet içerisinde Şehzadelerimizin güzel insanlarına layık oldukları hizmeti yapabilmeyi nasip etsin. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

ARAÇLARI KULLANACAK PERSONELE SESLENDİ

Araçları kullanacak belediye personeline de seslenen Başkan Çelik “ Bu araçlar 170 bin kişinin size emanetidir. Dolayısıyla kendi aracınızı kullanırken gösterdiğiniz hassasiyetten daha fazlasını milletin emaneti bu araçları kullanırken de göstermek durumundasınız. Bu araçların ekonomik değeri belediye başkanı olarak benim bindiğim araçtan daha fazladır. Dolayısıyla bunun da kıymetini bilmenizi istirham ediyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ÇELİK İLK SÜRÜŞÜ YAPTI

Başkan Çelik’in konuşmasının ardından Kocaeli Müftüsü Sinan Cihan eşliğinde dua edildi.  Daha sonra Başkan Çelik araçların direksiyonuna geçerek, ilk sürüşü yaptı.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45