ŞEHZADELER BELEDİYESİ FATİH KREŞİ'NDE ÇOCUK ŞENLİĞİ COŞKUSU

Mayıs 30 ,2024



Şehzadeler Belediyesi Fatih Kreşi'nde eğitim gören minikler, düzenlenen çocuk şenliğinde doyasıya eğlendi. Renkli etkinliklerle dolu bu özel günde çocuklar, neşeli anlar yaşadı ve unutulmaz anılar biriktirdi.

Şenliğe katılan minikler, canlı müzik eşliğinde dans ederek enerjilerini attılar. Müzik ritimleriyle coşan çocuklar, dans pistinde arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirdi. Şenliğin bir diğer keyifli etkinliği ise palyaço gösterileriydi. Renkli kostümleri ve komik hareketleriyle çocukları güldüren palyaçolar, miniklerin ilgi odağı oldu.

Yüz boyama etkinliği de şenliğin en çok ilgi gören aktivitelerinden biri oldu. Çocuklar, yüzlerine yapılan birbirinden güzel ve renkli desenlerle kendilerini adeta birer masal kahramanı gibi hissettiler. Çeşitli hayvan figürleri ve çiçek motifleri, çocukların yüzlerinde parladı.

Şehzadeler Belediyesi yetkilileri, kreş çocuklarının sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Veliler ise çocuklarının mutlu ve eğlenceli bir gün geçirmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Fatih Kreşi'nde düzenlenen çocuk şenliği, miniklerin yüzlerinde bıraktığı gülümsemelerle sona erdi. Etkinlik, çocukların sosyalleşmesine ve yeni arkadaşlıklar kurmasına da olanak tanıdı. Şehzadeler Belediyesi'nin bu tür organizasyonları, aileler tarafından da büyük takdir topladı.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45