ŞEHZADELER BELEDİYESİ İKİ BİN KİŞİLİK AŞURE DAĞITTI

Ağustos 10 ,2023



Şehzadeler Belediyesi, Muharrem ayının geleneksel tatlarından biri olan aşureyi vatandaşlarla buluşturdu. Perşembe Pazarı'nda düzenlenen etkinlik kapsamında, yaklaşık 2 bin kişiye aşure ikram edildi.

 

Şehzadeler Belediyesi, Perşembe Pazarı'nda Muharrem ayı vesilesiyle vatandaşlara aşure ikram etti. Muharrem ayının manevi atmosferini yansıtan etkinlikte, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik aşurenin birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olduğunu belirterek, "Muharrem ayı, tüm Müslümanlar için özel bir anlam taşır. Biz de bu anlamlı ayın ruhunu yaşatmak ve vatandaşlarımız arasında daha da güçlü bağlar oluşturmak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Bugün burada 2 bin kişiye aşure ikram ettik. Umuyorum ki bu tatlı ve anlamlı paylaşım, ilçemizdeki dayanışmanın ve sevginin artmasına vesile olmuştur" dedi.

Etkinlikte hazırlanan dev kazanlarda pişirilen aşure, geleneksel yöntemlerle vatandaşlara dağıtıldı. Renkli ve lezzetli görüntüsüyle dikkat çeken aşure, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Etkinliğe katılan vatandaşlar, belediyenin düzenlediği bu tür etkinliklerin bir araya gelmelerine vesile olduğunu ifade ederek, Başkan Çelik ve ekibine teşekkür etti. Gelecek yıllarda da benzer etkinliklerin devam edeceği belirtilirken, Şehzadeler Belediyesi'nin vatandaşların ihtiyaçlarına ve taleplerine yönelik faaliyetlerine devam edeceği vurgulandı.

Aşure dağıtımında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in yanı sıra Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler, Fatih Baybatur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Şahin ve Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay da hazır bulundu.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45