ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARZAN MEYDANI VE SEVGİ YOLLARINI YENİLİYOR

Ekim 02 ,2023

Şehzadeler Belediyesi, Tarzan Meydanı'nda bulunan sevgi yollarında yenileme çalışmalarına başladı. Şehir sakinlerinin keyifli ve güvenli bir şekilde vakit geçirebileceği bu alan, yeni bir görünüm kazanacak.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik , Tarzan Meydanı'nın kentin önemli buluşma noktalarından biri olduğunu,  meydanın hem gençlerin hem de ailelerin tercih ettiği bir dinlenme ve eğlence alanı olduğunu ifade etti. Bu nedenle meydanın daha modern ve kullanışlı hale getirilmesi için çalışmalara başladıklarını dile getirdi. Yenileme çalışmaları kapsamında, meydanın yolları ve oturma alanları yeniden tasarlanacak. Yolları daha geniş ve düzgün bir yüzey ile kaplanacak, böylece vatandaşlar rahatça yürüyüş yapabilecek. Aynı zamanda oturma alanları da daha konforlu hale getirilerek dinlenme keyfi artırılacak. Ayrıca, Tarzan Meydanı'na yeni peyzaj düzenlemeleri ve aydınlatma sistemi eklenerek gece ve gündüz kullanımı daha çekici hale getirilecek. Yenilenen meydanın, şehir sakinleri için daha güzel bir buluşma ve etkinlik alanı olacağına inanılıyor. Belediye Başkanı Çelik, bu yenileme çalışmalarının Şehzadeler ilçesine ve şehir sakinlerine katkı sağlayacağını vurgulayarak, meydanın tüm vatandaşlar için keyifli bir mekan haline gelmesini hedeflediklerini belirtti. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, Tarzan Meydanı'nın daha fazla insanın ziyaret ettiği ve sevdiği bir yer olması bekleniyor.