ŞEHZADELER BELEDİYESİ TEKNOFEST'E ÜCRETSİZ ULAŞIM SAĞLIYOR

Eylül 25 ,2023

Şehzadeler Belediyesi, teknoloji ve havacılık tutkunları için heyecan verici bir fırsat sunuyor. İzmir Çiğli Havalimanı'nda 27 Eylül- 1 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Teknofest'e katılmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacak.

Etkinlik, 27 Eylül'den 1 Ekim'e kadar devam edecek ve birçok teknoloji meraklısını bir araya getirecek. Şehzadeler Belediyesi, bu büyük organizasyona katılmak isteyen vatandaşları unutmadı ve onlara kolaylık sağlayacak bir hizmet sunuyor. Başvurular için son tarih 28 Eylül olarak belirlendi. Katılmak isteyen vatandaşların, başvurularını Kurşunlu Han'da bulunan Sosyal Kültür İşler Müdürlüğü'ne yapması gerekiyor. Şehzadeler Belediyesi, teknolojinin ve inovasyonun heyecanını paylaşmak isteyen herkesi bu büyük etkinliğe katılmaya davet ediyor. Ücretsiz ulaşım hizmeti sayesinde, vatandaşlar Teknofest'in tadını çıkarırken, ulaşım konusunda da rahatlık yaşayacaklar.