ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NDEN 67 MAHALLEDE HİZMET SEFERBERLİĞİ

Temmuz 16 ,2024



Şehzadeler Belediyesi, ilçe halkının yaşam kalitesini artırmak için altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 67 mahallede Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlükleri çalışmalarını mahallelerin ihtiyaçlarına göre büyük bir titizlikle yürütüyor.

 

Şehzadeler Belediyesi, ilçedeki 67 mahallede altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler, kaldırım ve yol onarımlarının yanı sıra ağaç budama ve çim biçme çalışmaları gerçekleştirerek, bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Ayrıca ova yollarının düzenlenmesi için de önemli adımlar atılarak, tarım alanlarının ulaşımını kolaylaştırma amaçlanıyor.

ÇALIŞMALAR MAHALLELERDEKİ İHTİYAÇLARA GÖRE PLANLANIYOR

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, yapılan bu çalışmalarla ilgili olarak, “Amacımız, vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak. Her mahallemizde ihtiyaçlara yönelik projeler üreterek, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalar, vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlaması için büyük bir önem taşıyor. Şehzadeler Belediyesi olarak, mahallelerimizdeki ihtiyaçlara yönelik hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz,” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. Ekiplerin çalışmalarının yanı sıra, vatandaşların taleplerini de dikkate alarak ihtiyaçlar doğrultusunda projeler geliştirdiklerini belirten Başkan Durbay, “Hedefimiz, sadece bugünün ihtiyaçlarını karşılamak değil, gelecekte de sürdürülebilir bir yaşam alanı oluşturmak,” diye konuştu. Şehzadeler, belediyenin halkın yaşam standartlarını yükseltmek için titizlikle yürüttüğü bu çalışmalarla, her geçen gün daha da büyüyen bir şehir olma hedefine adım adım ilerliyor.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45