ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NDEN 67 MAHALLEDE YOĞUN BAYRAM MESAİSİ

Haziran 19 ,2024

Şehzadeler Belediyesi ekipleri, Kurban Bayramı süresince vatandaşların huzur içinde bayram geçirebilmesi için yoğun bir mesai harcadı. Kurban kesim yerlerinde dört gün boyunca görev yapan ekipler, koku, kötü görüntü ve hastalıklara karşı anında müdahale ederek gece geç saatlere kadar temizleme ve yıkama işlemleri gerçekleştirdi.

KURBAN ÇUKURLARI İLAÇLANARAK KAPATILDI

Belediye ekipleri, kurban kesimi sonrası oluşabilecek olumsuzlukları önlemek amacıyla ilçenin farklı mahallelerinde açılan 40 kurban çukurunu da ilaçlayarak korunaklı bir şekilde kapattı. Bu sayede, kurban atıklarının doğaya zarar vermesi engellendi.

EKİPLER 67 MAHALLEDE BAYRAM MESAİSİ YAPTI

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, yaptığı  açıklamada, “Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesi için belediye ekiplerimiz yoğun bir çaba sarf etti. Kurban kesim yerlerinde ve çevrede hijyenin sağlanması, halk sağlığının korunması için gereken tüm önlemleri aldık. Ekiplerimiz, 67 mahallemizin tamamına özverili bir şekilde hizmet verdi.  Halkımızın iyi bir bayram geçirebilmesi için gece gündüz çalışan personelimize emekleri için teşekkür ediyor, Şehzadeler halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.