ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NDEN 8 MART'TA ANLAMLI TURNUVA

Mart 09 ,2022



Şehzadeler Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği Özge Kanbay Kadınlar Futbol Turnuvası sona erdi. Beş takımın katıldığı turnuvada şampiyonluğu Soma Zafer Kulübü alırken dereceye giren kulüplere kupalarını Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik verdi.

 

Şehzadeler Belediyesi kısa süre önce hizmete açtığı Emin Kaçar Amatör Spor Tesislerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlar futbol turnuvası düzenledi. 2019 yılında yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden Manisalı hakem Özge Kanbay anısına düzenlenen turnuvada beş kadın takımı şampiyonluk için mücadele etti.  Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara kupaları törenle verildi.  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra merhume Özge Kanbay’ın annesi Mürüvvet Kanbay ve kız kardeşi Gamze Kanbay’ın da hazır bulunduğu törende dereceye giren takımlar kupalarını Başkan Çelik’in elinden aldı.

Emin Kaçar Amatör Spor Tesislerini hizmete açtıkları günden beri tesisin yüzlerce müsabaka ve antrenmana ev sahipliği yaptığını kaydeden Başkan Çelik, bu kez de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenledikleri Kadınlar Futbol Turnuvasına ev sahipliği yaptığını söyledi.  Turnuvayı iki faktörün anlamlı kıldığını ifade eden Başkan Çelik şöyle devam etti; “İlki bu anlamlı günde kızlarımızın takımları burada turnuva yapıyor. İkincisi de 2019 yılında yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen hakemimiz Özge Kanbay anısına düzenliyoruz. Özge Kanbay kardeşimizi biz unutmadık. Annesi ve kız kardeşi de aramızdalar. Özge kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet,  yakınlarına sabır diliyoruz. Turnuvaya beş kadın takımımız katıldı ve şampiyonluğu Soma Zafer Kulübü aldı. Turnuvaya katılan tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum” Başkan Çelik’in konuşmasının ardından turnuvada dereceye giren takımlara kupaları ve ödülleri verildi.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR

  1. Soma Zafer Kulübü
  2. Salihli Özgençler Birliği
  3. İl Gençlik Spor Kulübü
  4. Şehzadeler 8 Eylül Spor Kulübü
  5. Manisa Esnaf Spor Kulübü

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45