ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA CİMNASTİK KURSU

Mayıs 28 ,2024

Şehzadeler Belediyesi, yaz tatilinde çocukların hem eğlenmesi hem de sağlıklı bir yaşam sürdürmesi için Yaz Spor Okulları kapsamında cimnastik kursunu düzenliyor. 7-14 yaş arası çocuklar için özel olarak hazırlanan cimnastik kursu, çocukların fiziksel becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak.

Cimnastik kursuna katılmak isteyenler, kayıtlarını Kurşunlu Han'da yaptırabilirler. Kayıt işlemleri 21 Haziran'a kadar devam edecek. Kursla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler 0236 250 03 02 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, yaptığı açıklamada, "Şehzadeler Belediyesi olarak çocuklarımızın yaz tatilini verimli ve sağlıklı bir şekilde geçirmelerini önemsiyoruz. Cimnastik, çocuklarımızın esneklik, denge ve koordinasyon becerilerini geliştirmeleri için mükemmel bir fırsat sunuyor. Tüm çocuklarımızı cimnastik kursumuza katılmaya ve bu sporun keyifli dünyasını keşfetmeye davet ediyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak, çocuklarımızın yanında olmaktan ve onların gelişimine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Bu yaz, cimnastik kursumuzla çocuklarımızın hem eğlenceli hem de sağlıklı bir tatil geçirmelerini sağlayacağız. Tüm aileleri ve çocukları kurslarımıza bekliyoruz” dedi.