ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NDEN EVİ YANAN DOĞAN AİLESİNE DESTEK

Temmuz 25 ,2024



Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi Alçıtepe Mahallesi'nde, geçtiğimiz hafta yaşanan elektrik kaçağı sonucu Serdar Doğan’a ait yanan evde Şehzadeler Belediyesi ekiplerince detaylı temizlik çalışmaları başlatıldı. Temizlik çalışmalarının ardından Fen İşleri müdürlüğüne bağlı teknik ekipler evde ve elektrik tesisatında detaylı bir inceleme çalışması başlattı.

Geçtiğimiz hafta Akıncılar Mahallesi, Alçıtepe caddesinde bir apartmanın 5’inci katında bulunan bir evin elektrik kaçağında kaynaklı yanmasının ardından Şehzadeler Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri evde 2 gün boyunca detaylı bir temizlik çalışması yürüttü. Temizlik çalışılmalarının yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekipler evde ve elektrik tesisatında detaylı inceleme çalışması başlattı. Detaylı incelemenin tamamlanmasının ardında yapılacak değerlendirme sonucuna göre evin tadilatı ve onarımı için gerekli adımlar atılacak. Yetkililer, benzer olayların önüne geçmek amacıyla özellikle elektrik tüketiminin en yüksek olduğu sıcak yaz aylarında elektrik tesisatlarının uzmanlarca düzenli kontrol edilmesinin önemine dikkat çekti.

 

Yaşanan talihsiz yangın sonrası Şehzadeler Belediyesince verilen desteğe teşekkür eden Doğan ailesi yapılan çalışmalar nedeni ile Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve çalışan personellere teşekkür etti.

 

 

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45