ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE DESTEK: MEHMET AKİF ERSOY GENÇLİK MERKEZİ'NDE KURSLAR BAŞLADI

Temmuz 04 ,2024

Şehzadeler Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik kapsamlı destek kurslarına başladı. Türkçe, İngilizce, Fen Bilimleri, Matematik ve Sosyal Bilimler derslerinde uzman öğretmenler eşliğinde eğitim alan öğrenciler, yeni eğitim öğretim yılına güçlü bir başlangıç yapacaklar. 110 öğrencinin katıldığı bu kurslar, 6 hafta boyunca haftanın 6 günü devam edecek.

Öğrenciler, ders destek kurslarının yanı sıra Robotik Kodlama ve Akıl ve Zeka Oyunları kurslarına da katılma imkanı buluyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen bu kurslar, öğrencilerin teknolojik becerilerini ve analitik düşünme yeteneklerini geliştirmelerine katkı sağlıyor.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Şehzadeler Belediyesi olarak her zaman öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini ve onların gelişimine katkı sağlamak için bu tür projelere destek vereceklerini ifade etti.

Bu kapsamlı kurslarla öğrencilerin hem akademik başarıları artırılmakta hem de yenilikçi beceriler kazanmaları sağlanmakta. Şehzadeler Belediyesi'nin bu girişimi, gençlerin geleceğe daha donanımlı ve hazırlıklı bir şekilde adım atmalarına yardımcı oluyor.