ŞEHZADELER BELEDİYESİNDEN ÜRETİM MÜJDESİ: SANCAKLIBOZKÖY'DEKİ PARKE TAŞI TESİSİ YENİDEN FAALİYETTE

Temmuz 03 ,2024



Şehzadeler Belediyesi, Sancaklıbozköy Mahallesi'nde bulunan ve geçtiğimiz Ocak ayından bu yana kapalı olan parke taşı üretim tesisini yeniden faaliyete geçirdi.

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın talimatıyla tekrar üretime başlayan tesiste, ilk etapta günlük 300 metrekare parke taşı ve 1000 metre bordür üretimi yapılacak. Üretim ekipmanlarının yenilenmesi ile birlikte kısa süre içerisinde tam kapasite üretime geçilecek olan tesis, günlük 600 metrekare parke taşı ve 2000 metre bordür üretim kapasitesine sahip olacak.

Tesiste üretilen parke taşı, bordür, oluk ve Hollanda parke taşı olarak bilinen ürünler, ilçenin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde gidermek amacıyla kullanılacak.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, tesisin yeniden faaliyete geçmesiyle ilgili yaptığı açıklamada "Ocak ayından bu yana kapalı olan parke taşı üretim tesisimizi yeniden faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Üretim tesisimizin açılmasıyla birlikte ilçemizin ihtiyaçlarını kendi kaynaklarımızla karşılayabileceğiz. İlk etapta günlük 300 metrekare parke taşı ve 1000 metre bordür üretimi yapacağız ve ekipmanlarımızın yenilenmesi ile birlikte tam kapasiteye geçerek, günlük 600 metrekare parke taşı ve 2000 metre bordür üretebileceğiz. İlçemizin ihtiyaçlarını hızlı ve kaliteli bir şekilde karşılamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu tesisin yeniden açılması, belediyemizin hizmet kalitesini artırmak adına attığımız önemli bir adımdır."

Başkan Durbay, Sancaklıbozköy Mahallesi'ndeki tesiste üretimin yeniden başlamasıyla birlikte, ilçedeki altyapı çalışmalarının daha hızlı ve etkili bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45