ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NİN İLK E BÜLTENİ ÇIKTI

Şubat 15 ,2022



Gelişen teknoloji ve değişen ihtiyaç, alışkanlıklar kapsamında kendini sürekli güncelleyen Şehzadeler Belediyesi, yeni uygulaması ile değişim trendine ayak uydurdu. Daha önce vatandaşlara yaptığı çalışma ve hizmetleri duyurmak için Şehri Şehzadeler adıyla basılı gazete çıkaran belediye, gazetesini E Bültene dönüştürdü. Belediyenin Şehri Şehzadeler E Bülteni’nin ilk sayısı çıktı.

 

Hızlı teknolojik gelişme ve yaygın internet kullanımı hızlı bir dijitalleşmeyi beraberinde getirdi. Vatandaşlar ulaşmak istediklerine dijital platformlardan kısa sürede aradıklarına ulaşma yolunu seçerken, kurum ve kuruluşlarda oluşan bu ihtiyaca cevap verebilmek için dijitalleşmeye ağırlık verdi. Değişim ve gelişimin öncüsü Şehzadeler Belediyesi de yeni uygulaması ile dijitalleşme yolunda yeni bir adım daha attı. Daha önce yaptığı çalışma ve hizmetleri duyurmak için Şehri Şehzadeler adıyla basılı gazete çıkaran belediye, gazetesini E Bültene dönüştürdü. Belediyenin Şehri Şehzadeler E Bülteni’nin ilk sayısı çıktı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Yaptığımız hizmet ve çalışmaları vatandaşlarımıza aktaracağımız E Bültenimiz sayesinde hem baskı masrafından kurtularak,  tasarruf sağlamış olacağız,  hem de hemşehrilerimize daha hızlı ulaşmış olacağız.  Günümüz teknoloji ve hız çağı. Şehzadeler Belediyesi olarak biz de buna uyum sağlıyoruz. İlk sayısını çıkardığımız Şehzadeler Belediyesi E Bülteni’ne belediyemizin www.sehzadeler.bel.tr  şeklindeki web adresinden ulaşılabileceği gibi bültenimiz sosyal medya platformlarından da yayınlanarak hemşehrilerimize ulaştırılacaktır.” dedi. 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45