ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NİN STANDI TEKNOTARIM-22'NİN İLGİ ODAĞI OLDU

Kasım 03 ,2022

Bu yıl 16. kez kapılarını açan Teknotarım'22 Manisa Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda Şehzadeler Belediyesi'nin standı katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Teknotarım'22 Manisa 16. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını açtı.  Ülkenin tarım başkenti olmaya aday Manisa, 3- 6 Kasım tarihlerinde 16. kez sektörün büyük buluşmasına ev sahipliği yapacak. Üretici firma, sektörün öncü firmalarının yanı sıra kurum ve kuruluşların katıldığı fuarda Şehzadeler Belediyesi de standıyla yer aldı. Belediyenin tarıma yönelik hizmetlerinin tanıtıldığı stantda ayrıca konuklara şifalı mesir macunu ikramı da yapıldı. Şehzadeler Belediye Başkanvekili Atilla Efendioğlu standı ziyaret eden vatandaşlarla tek tek ilgilenerek onlara belediyenin yaptığı tarımsal çalışmalar hakkında bilgi verdi.