ŞEHZADELER 'İN KIZLARI, KULA BELEDİYE SPOR'U FARKLI MAĞLUP ETTİ: 3-0

Ekim 14 ,2024



Küçük Kadınlar Manisa İl Birinciliği A Grubu’nun ilk maçında, Şehzadeler Belediyesi Voleybol Küçük Kızlar takımı Kula Belediyespor’u 3-0’lık skorla mağlup etti. Sporcular, sağlık sorunları yaşayan Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a anlamlı bir pankartla destek verdi.

Manisa Küçük Kadınlar İl Birinciliğinin A Grubu’nda mücadele eden Şehzadeler Belediyesi Voleybol takımı, sezonun ilk maçında Kula Belediyespor karşısında 3-0’lık rahat bir galibiyet elde etti. Sahada sergilenen güçlü performans kadar, maç öncesi açılan “Gülşah Başkanım Geçmiş Olsun, seninleyiz” pankartı da dikkat çekti. Sporcular, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a bu jestle moral verdi. Kulüp Başkanı Gökay Budak ise maç sonrası yaptığı açıklamada sporcuları tebrik etti.

Maçın ilk düdüğüyle birlikte oyunun kontrolünü eline alan takım, her üç sette de rakibine üstünlük kurarak Kula Belediyespor’a şans tanımadı. Seyircilere keyifli anlar yaşatan bu performans, takımın sezona hazır olduğunun bir göstergesi olarak değerlendirildi. Maç sonunda sporcular, elde ettikleri bu galibiyeti Başkan Gülşah Durbay’a armağan etti. Sporcuların Durbay için hazırladığı “Gülşah Başkanım Geçmiş Olsun, seninleyiz”  pankartı, tribünlerde alkış topladı.

Kulüp Başkanı Gökay Budak, karşılaşmayı yerinden izledi ve maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Sahada sergilenen mücadele, sezon boyunca neler başarabileceğimizin göstergesi. Tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum. Takımımızın bu sezon çok başarılı olacağına inanıyorum,” dedi.

Belediye Başkanı Gülşah Durbay da, galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporculara teşekkür etti. “Bu anlamlı galibiyet için tüm takıma teşekkür ederim. Geçirdiğim sağlık sorunlarında yanımda olduğunuz ve moral verdiğiniz için ayrıca minnettarım. Başarılarınızın devamını diliyorum,” diye konuştu.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45