ŞEHZADELER'DE GÜNDE 6 TON ATIK TOPLANIYOR

Mayıs 28 ,2024

Şehzadeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, günde yaklaşık 6 ton atık (eski ev eşyası, hafriyat, plastik vb.) topluyor.

Şehzadeler Belediyesi Temizlik İşleri’ne bağlık ekipler daha temiz ve sağlıklı bir çevre için kentin sokaklarında temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Evsel atıkların yanı sıra çöp konteynerlerinin yanına bırakılan muhtelif atıklar için (eski eşya, mobilya, beyaz eşya, hafriyat vb.)  ayrı iki ekip aralıksız çalışıyor. Özellikle Şehzadeler’in merkez ilçelerinde yoğun olarak sürdürülen çalışmalarda günde yaklaşık 6 ton atık toplanarak imha ediliyor.

“HEDEFİMİZ, HAVASIYLA, SUYUYLA, DOĞASIYLA TEMİZ BİR KENT”

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, temiz bir kent hedefi ile çalışmaların devam ettiğini belirterek, bu hedef için vatandaşların da desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi. Başkan Durbay “Temizlik ekiplerimiz, evsel atık toplamanın yanı sıra kentimizde günde 6 ton da çöp konteynerinin yanına bırakılan eski ev eşyaları, hafriyat toplayarak mahalle ve sokaklarımızda gerekli çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Amacımız vatandaşlarımızın havasıyla, suyuyla, doğasıyla temiz bir kentte yaşamasını sağlamak” dedi.