ŞEHZADELERDE HAFTA SONU MUAYTHAİ HEYECANI YAŞANACAK

Eylül 21 ,2023

Türkiye Muaythai Federasyonu Spor Toto Muaythai Süper Ligi'nin heyecan verici 1. Ayağı için hazırlıklar tamamlandı. Şehzadeler Belediyesi'nin büyük destekleriyle düzenlenecek olan etkinlik, sporseverleri Cumartesi günü Kurşunlu Han'da buluşturacak.

Türkiye Muaythai Federasyonu, dövüş sporlarının en etkileyici dallarından biri olan Muaythai'nin büyüleyici dünyasını tüm vatandaşlara tanıtmak amacıyla büyük bir organizasyona imza atıyor. 23 Eylül 2023 tarihinde saat 19:00'da Kurşunlu Han'da gerçekleşecek olan etkinlik, sporseverlerin ve Muaythai tutkunlarının büyük ilgisini çekmeye aday. Şehzadeler Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleşecek olan bu etkinlik, Türkiye'nin en iyi Muaythai sporcularını aynı sahada bir araya getirecek. Heyecan dolu dövüşler, teknik ustalıklar ve mücadele dolu anlarla dolu bir gece olacak. Etkinliğe tüm vatandaşlar davetlidir. Muaythai'nin gücünü ve tutkusunu yaşamak için 23 Eylül 2023 tarihini ajandanıza işaretleyin ve saat 19:00'da Kurşunlu Han'a gelin. Büyük bir Muaythai deneyimi ve sporun ruhu için bu etkinliği kaçırmayın!