Şehit Ömer Halisdemir'in ismi Şehzadeler' de yaşayacak

Şubat 02 ,2017

Şehzadeler Belediyesi Şubat ayı Belediye Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplamda 20 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında 15 Temmuz gecesi darbe kalkışmasının seyrini değiştiren Kahraman Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’ in isminin Kuşlubahçe Mahallesinde yeni yapılan parka verilmesi oy birliği ile verilerek kahraman şehidin ismi Şehzadeler’ de ölümsüzleştirildi.

Şehzadeler Belediyesi Şubat Ayı Belediye Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplamda 20 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısı öncesinde Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Belediyenin yapmış olduğu bir aylık çalışmayı Belediye Meclis Üyelerine anlattı. Gündem maddeleri arasında yer alan Kuşlubahçe Mahallesinde yeni yapılan park alanına Şehit Astsubay Ömer Halisdemir isminin verilmesi tüm parti guruplarının oyu ile kabul edilerek 15 Temmuz şehidinin ismi Şehzadeler’ de ölümsüzleşti. 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe kalkışmasının Ömer Halisdemir’in kahramanlığı sayesinde seyrinin değiştiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bu cennet vatanda rahatça yaşıyor ve bu memlekete hizmet edebiliyorsak bunu Şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bu noktada şehitlerimizi unutmamalı ve unutturmamalıyız. Bizde Şehzadeler ilçemizde Temmuz gecesinin kahramanı olan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’ in ismini Kuşlubahçe Mahallemizde yeni yapmış olduğumuz parkta yaşatmak istedik. Bu kararın oy birliği ile meclisimizden geçmesine vesile olan tüm Belediye Meclis Üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bu parkta oynayacak olan gelecek neslimiz parka her geldiğinde kahraman şehidimizin ismini okuyacak ve unutmayacak yıllar geçse de bunu hatırlayacaktır. Bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.