Şehzadeler Belediyesinden Camilere buharlı temizlik

Ekim 05 ,2017

Şehzadeler Belediyesinin geçtiğimiz aylarda ilçe genelinde ki camilerde başlattığı temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Camilerin içerisinde yapılan temizleme çalışmasının yanı sıra dış kısmında da özel bir sitemle buharlı temizleme çalışması yaptıklarını ifade etti.

Şehzadeler Belediyesinin geçtiğimiz aylarda ilçe genelinde bulunana camilerde başlattığı temizleme çalışmaları devam ediyor. Camilerin iç kısımlarının yanı sıra dışında da özel bir yöntemle temizlik çalışması yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Camilerimizin bahçelerini buharlı ve ozonlu yıkama makinesi ile temizliyoruz. Bu yıkama makinesi sağladığı yüksek basınç ile buharlı bir yıkama gerçekleştiriyor. Bu yöntemle detaylı bir temizlik sağlamış oluyor. Özellikle tarihi olan birçok camimizde kullanılmış olan eski taşları özelliklerini kaybetmeden temizliyor. Bunun yanı sıra bünyemizde oluşturduğumuz cami temizleme ekibimizde her gün farklı bir mahallede camilerinin içlerinde ince detaylı bir temizleme çalışması yürütüyorlar” dedi.