Şehzadeler İş Güvenliğine Önem Veriyor

Ağustos 29 ,2015

Şehzadeler Belediyesi personel eğitimlerine hız kesmeden devam ettiriyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı personel İş Sağlığı ve İş Güvenliği konularında eğitimden geçti. Personel eğitimlerine büyük önem veren Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik “Personelimizin daha iyi hizmet edebilmesi için bu tür eğitimlerimiz devam edecek” dedi.

Şehzadeler Belediyesi personel eğitimlerini her alanda sürdürüyor. Sürekli olarak personellerini eğitimden geçiren Şehzadeler Belediyesinde son olarak Fen İşleri müdürlüğüne bağlı personeller İş Sağlığı ve İş Güvenliği konularında eğitimden geçirildiler. Fen İşleri Şantiyesinde gerçekleşen eğitime tüm fen işleri müdürlüğü personelleri katıldılar. Yapılan eğitimde İş Güvenliği ve İş Sağlığı konularının önemi personellere anlatıldı. Şehzadeler Belediyesi olarak personel eğitimlerine önem verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Göreve geldiğimiz günden beri sürekli olarak personellerimizi alanlarında daha iyi hizmet vermeleri için çeşitli eğitimlerden geçiriyoruz.  Bu noktada en önemli konuların başında iş sağlığı ve iş güvenliği konuları yer almaktadır. Bu nedenle sürekli dışarıda görev yapan Fen İşleri müdürlüğümüzün personellerini de İş Sağlığı ve İş Güvenliği konuları ile alakalı eğitimden geçiriyoruz. Bu eğitimler sayesinde bu eğitimden geçmiş olan personellerimiz iş güvenliği ile ilgili bilgi sahibi olarak yaptıkları işte daha dikkatli olacaklardır. Ayrıca her hangi bir olumsuz durumda ise iş sağlığı konularında almış olduğu eğitim ile ilgili olarak ta oluşa bilecek her hangi olumsuz bir konuya anında müdahale ederek sağlık ekiplerinden önce arkadaşlarına yardımcı olabilecekler” dedi. Başkan Çelik Şehzadeler Belediyesi olarak bu tür eğitimlerin dönem dönem devam ettireceklerini ifade etti.